banner-728-90
Oglas
menu
Podjetje BSH Hišni aparati Nazarje se je uvrstilo med tri finaliste za Nagrado nemškega gospodartva 2020 in osvojilo drugo mesto. (Arhiv: BSH Hišni aparati Nazarje)  Podjetje BSH Hišni aparati Nazarje se je uvrstilo med tri finaliste za Nagrado nemškega gospodartva 2020 in osvojilo drugo mesto. (Arhiv: BSH Hišni aparati Nazarje)

BSH Hišni aparati Nazarje med finalisti za nagrado nemškega gospodarstva 2020


Nastasja Kotnik, 20.1.2021 9:26:00

Podjetje BSH Hišni aparati Nazarje se je decembra poleg proizvajalca energijskih hiš Lumar IG d.o.o. in Steklarne Hrastnik d.o.o. uvrstilo med tri finaliste za nagrado nemškega gospodarstva 2020. Tokrat je podjetje iz Nazarij osvojilo drugo mesto.


 


NAGRADO PODELILI NA VIRTUALNEM NOVOLETNEM SREČANJU


Nagrado vsako leto podelijo na tradicionalnem novoletnem sprejemu, ki ga organizira Slovensko-nemška gospodarska zbornica. Danes je omenjena zbornica v virtualno novoletnem srečanju slavnostno podelila Nagrado nemškega gospodarstva v sodelovanju z Veleposlaništvom Zvezne Republike Nemčije v Sloveniji in inštitutom WISE za razvoj trajnostnega delovanja in etičnega poslovanja v rastočih gospodarstvih.


 


BSH NAZARJE NAGRADO NEMŠKEGA GOSPODARSTVA PREJELO LETA 2008


Nagrada nemškega gospodarstva je priznanje, s katerim se nagrajuje trajnostna naravnanost in družbena odgovornost med podjetji v Sloveniji. BSH Nazarje je Nagrado nemškega gospodarstva prejelo leta 2008. Letos je strokovna komisija nagrado podelila podjetju Lumar IG, saj po njihovi presoji v največji meri udejanja trajnostno paradigmo, ob tem pa združuje tehnološke možnosti ter družbene in okoljske potrebe.


 


 

MehaM
Oglas
MegaM
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.