banner-728-90
Oglas
menu
Slika je simbolična. (Foto: stockvault.net)  Slika je simbolična. (Foto: stockvault.net)

Pester konec tedna za savinjske policiste: V Letušu zgorel vikend, v Nazarjah prerezane pnevmatike


NK/PU Celje, 18.1.2021 12:24:00

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 662 klicev občanov. 170 klicev je bilo interventnih, pet nujnih.


 


V Nazarjah je neznanec z ostrim predmetom poškodoval vse štiri pnevmatike osebnega vozila.


 

V Velenju je neznani storilec poškodoval sprednjo luč in okvir registrske tablice in lastniku povzročil za okoli 600 EUR škode. 


V noči iz sobote na nedeljo so v Letušu obravnavali požar. Ogenj je v celoti uničil počitniško hišo. Zagorelo je pri dimniku. Po prvih neuradnih ocenah je v požaru nastalo za okoli 60.000 EUR materialne škode.


 


V Dolah pri Šentjurju je neznani storilec iz prekajevalnice mesa ob stanovanjski hiši ukradel okoli 50 kg mesa in lastniku povzročil za dobrih 600 € škode.


 


V soboto okoli 13.30 ure so bili policisti obveščeni, da je na Rogli zagorel manjši lesen objekt, namenjen hrambi reševalne opreme. Objekt je v celoti uničen, povzročeno škodo pa ocenjujejo na okoli 25.000 EUR. Do požara je prišlo zaradi napake na električni napeljavi.


 


Včeraj, nekaj pred 18. uro, so bili obveščeni, da se je v več stanovanjski hiši na Dobrni z ogljikovim monoksidom v zastrupilo 11 stanovalcev, ki so bili odpeljani v bolnišnico. Nihče od njih ni bil življenjsko ogrožen. Vzrok prisotnosti ogljikovega monoksida pri načinu ogrevanja je izključen. Gasilci ob prihodu na kraj v stavbi niso zaznali prisotnosti ogljikovega monoksida. Stanovalci so se čez dan družili v manjšem, neprezračenem prostoru, kjer so tudi kadili, vendar natančen vzrok zastrupitve še ni potrjen, zato policija nadaljuje z zbiranjem obvestil. Po tem bodo o dogodku podali poročilo na pristojno okrožno državno tožilstvo.


 


 

MehaM
Oglas
MegaM
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.