savinjske novice
Oglas
menu
Foto: logarska-dolina.si  Foto: logarska-dolina.si

Logarska dolina v mehurčku, popolna zapora ceste Sestre Logar-Rinka


Barbara Rozoničnik, 18.1.2021 8:26:00

Od 21. do 24. januarja bo zaradi zagotavljanja tako imenovanega mehurčka in varnosti smučark skakalk pred okužbo z novim koronavirusom, popolna zapora občinske ceste Sestre Logar-Rinka. Tekmovalke s svojimi ekipami bodo namreč v času svetovnega pokala v smučarskih skokih na Ljubnem ob Savinji nastanjene v Logarski dolini.


 


NA LJUBENEM SVETOVNI POKAL V SMUČARSKIH SKOKIH ZA ŽENSKE


Tradicionalni športni dogodek na Ljubnem ob Savinji, svetovni pokal v smučarskih skokih za ženske, bo letos zaradi omejevalnih ukrepov potekal nekoliko drugače kot običajno. Skakalke bodo v času bivanja v naših krajih nastanjene v Logarski dolini, ki se bo ob koncu tedna spremenila v mehurček. Zaradi tega je cesta v Logarsko dolino od Sester Logar do Rinke od 12. ure na dan 21. januarja pa do 24. januarja, prav tako do 12. ure, zaprta, obvoza ni.


 


PARKIRIŠČA OB VSTOPU V LOGARSKO DOLINO


V času popolne zapore bo omogočen dostop za intervencijska vozila, osebe s stalim bivališčem v krajinskem parku ter tekmovalke in organizatorje dogodka. Obiskovalce krajinskega parka Logarska dolina naprošajo, da v času popolne zapore svoja vozila pustijo pred vstopom v dolino na označenih parkiriščih. Vsi turistični objekti v Logarski dolini so zaprti, proge za tek na smučeh pa bodo v času zapore dostopne v omejenem obsegu.


 


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.