savinjske novice
Oglas
menu
Foto: CBC  Foto: CBC

Leto 2021 prinaša težnjo po svobodi, a treba bo spremeniti svoje navade


Tatiana Golob, 6.1.2021 19:44:00

Lansko leto nam je postreglo z burnim dogajanjem na številnih življenjskih področjih. Z novim letom prihaja tudi novo upanje in želja po boljši prihodnosti. Številni ljudje se spopadajo s pandemsko utrujenostjo, zato je želja po nečem novem in boljšem v tem obdobju še toliko večja. In čeprav drži rek, da je »vsak svoje sreče kovač«, se v času stiske marsikdo rad obrne na posameznike, ki znajo nuditi vpogled in napotke za prihodnost. Tudi s pomočjo starodavne vede astrologije.


 


ZARADI TEŽKEGA LETA LJUDI ZANIMA PRIHODNOST


Novice iz tujine poročajo, da se je v času pandemije zelo povečalo povpraševanje po napovedovalcih prihodnosti. To ni presenetljivo, saj si ljudje želijo upanja in zagotovil, da bo enkrat vendarle bolje. A kot so stara vraževerja, so stare tudi nekatere vede, ki pa v zahodnem svetu še vedno niso cenjene tako, kot že dolga stoletja na vzhodu. Med njimi je astrologija, starodavna veda, ki išče in razlaga vplive nebesnih teles na živa bitja ter odgovarja na vprašanja glede različnih življenjskih področij. Podprta z matematičnimi izračuni in v močni povezavi z astronomijo izhaja že vsaj iz 5. stoletja pred našim štetjem. Številni posamezniki s pomočjo astrologa odkrivajo svoje potenciale, s katerimi se lahko življenjska pot odvija po njihovih željah.


 


ASTROLOGIJA KAŽE POT K REŠITVAM


Tudi Nazarčanka Romana Pogorelčnik, priznana slovenska astrologinja in numerologinja, poudarja, da astrologija sicer predvideva prihodnost, »najbolj pa kaže pot k rešitvam, da človek živi svoje potenciale, da izkoristi svoje sposobnosti in da se zave, kakšno je njegovo življenjsko poslanstvo«. Sploh v negotovih časih, ko se ljudje soočamo z neznanim in strahovi, tako kot smo se skozi leto 2020, iščemo odgovore marsikje. Pogorelčnikova je prepričana, da lahko sebe bolje spoznamo tudi s pomočjo numerologije in astrologije. »To sta tehnika in veda, ki opisujeta naš karakter, pokažeta, katere so naše dobre in slabe lastnosti, kateri so naši potenciali in naše veščine ter nam pokažeta »zdravila« za naše slabe lastnosti, pokažeta pot, po kateri je treba iti, če želimo neko življenjsko lekcijo rešiti v naše zadovoljstvo.«


 


romana-pogorelcnik-foto-osebni-arhiv 


Priznana slovenska astrologinja in numerologinja Romana Pogorelčnik (foto: osebni arhiv)


 


VSTOPILI SMO V SATURNOVO LETO 2021


Leto Saturna naj bi najbolj vplivalo na vodnarje, kozoroge, škorpijone, bike in leve. Ob brskanju po medijih bo tisti, ki ga zanimajo napovedi za leto 2021, naletel na različne interpretacije prihodnosti, nekaj pa le imajo skupnega. Leto 2021 je pod vplivom vibracije števila 5, ki spodbuja željo po svobodi in tudi večina astrologov poudarja, da si bodo v tem letu ljudje želeli predvsem svobode in demokracije. Pravijo tudi, da so obstoječi sistemi v procesu rušenja, prihajajo številne spremembe, ki pa so za nas pozitivne, če jih bomo znali sprejeti.


 


Nadaljevanje preberite v tiskani izdaji Savinjskih novic, ki izide v petek, 8. januarja.


 


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.