banner-728-90
Oglas
menu
Jernej Presečnik nadaljuje z odličnimi rezultati na tekmah. (Foto: osebni arhiv)  Jernej Presečnik nadaljuje z odličnimi rezultati na tekmah. (Foto: osebni arhiv)

SSK Ljubno ob Savinji BTC: Na tekmah odličen Jernej Presečnik, ekipa druga na državnem prvenstvu


Štefka Sem, 5.1.2021 14:38:00

Ljubenski skakalci so se udeležili tekme za alpski pokal v Seefeldu in državnega prvenstva v Planici. Na prvi tekmi v Seefeldu je bil tretji Jernej Presečnik, Žak Mogel je po ponesrečenem finalnem skoku tekmo zaključil na 20. mestu. Presečnik je na drugi tekmi dosegel še boljši rezultat, bil je drugi, Mogel je bil osmi.


 


ZAJC DESETI


Med člani na državnem prvenstvu je bil od »Ljubencev« najboljši Timi Zajc na desetem mestu, kar pa ni bilo dovolj, da bi ga trener Robert Hrgota uvrstil v ekipo za novoletno turnejo. Jernej Presečnik je bil 14., Jan Bombek 16., Žak Mogel 17., Matevž Samec 19., Lovro Vodušek 29., Luka Robnik 38. in Gorazd Završnik 40. Državni prvak je postal Anže Lanišek pred Petrom in Domnom Prevcem.


 


»LJUBENCI« DRUGI IN PETI


Prva ekipa ljubenskega kluba v sestavi Presečnik, Zajc, Bombek in Mogel je na ekipni tekmi osvojila drugo mesto, druga ekipa (Robnik, Završnik, Vodušek in Samec) je bila peta.


 


timi-zajc-planica-foto-timizajc-instagram


Timi Zajc si ni izboril mesta v reprezentanci za novoletno turnejo, zato trenira doma pod vodstvom Mihe Sušnika, klubskega trenerja v BTC Ljubno. (Foto: Instagram, profil timizajc)


 


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.