banner-728-90
Oglas
menu
Bine Volčič (desno) in Gregor Jelnikar sta dostavila obroke, ki jih je zaposlenim naročil lokalni podjetnik. (Foto: arhiv DEOS)  Bine Volčič (desno) in Gregor Jelnikar sta dostavila obroke, ki jih je zaposlenim naročil lokalni podjetnik. (Foto: arhiv DEOS)

Bine Volčič v Gornji Grad dostavil praznično malico iz svojega bistroja


Štefka Sem, 1.1.2021 15:36:00

Zaposlene v DEOS Centru starejših Gornji Grad je z obiskom presenetil znani kuharski mojster Bine Volčič skupaj z vodjem kuhinje Monstera bistroja Gregorjem Jelnikarjem. Pripravil jim je praznično malico. Malico so dobili tudi zaposleni v zdravstveni postaji in lekarni v Gornjem Gradu.


 


S to potezo se je lokalni podjetnik iz Gornjega Grada želel zaposlenim v teh dejavnostih zahvaliti za ves trud, ki ga v času epidemije novega koronavirusa namenjajo ljudem. Za njimi je namreč težko leto. Vsakodnevno so na preizkušnji, saj se pri delu lahko okužijo. Kljub temu za paciente in starostnike naredijo vse, kar je potrebno.


 


deos-skupinska-foto-deos-arhiv


Z lepo gesto, malico iz bistroja Bineta Volčiča, se je podjetnik zahvalil zaposlenim in jim s tem dal vedeti, da njihov trud ni ostal neopažen. (Foto: arhiv DEOS)


 


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.