banner-728-90
Oglas
menu
Bird Buddy je po obsegu zbranih sredstev najuspešnejši slovenski projekt na platformi Kickstarter doslej. (Foto: kickstarter.com)  Bird Buddy je po obsegu zbranih sredstev najuspešnejši slovenski projekt na platformi Kickstarter doslej. (Foto: kickstarter.com)

Slovenska pametna ptičja hišica nadaljuje rekordni pohod


NK/STA, 29.12.2020 8:49:00

Projekt pametne ptičje hišice oziroma krmilnice Bird Buddy, o katerem smo pred časom že pisali, nadaljuje svoj rekordni pohod na globalni spletni platformi za množično financiranje Kickstarter. Za projektom stoji pretežno slovenska podjetniška ekipa, na čelu katere je Zgornjesavinjčan Žiga Vrtačič. Do zdaj so prepričali že skoraj 13.000 podpornikov, s pomočjo katerih so zbrali že 2,4 milijona evrov sredstev.


 


Bird Buddy je po obsegu zbranih sredstev doslej najuspešnejši slovenski projekt na platformi Kickstarter. Najuspešnejša slovenska kampanja na platformi pred tem je bilo električno kolo Flykly, s katerim so njegovi avtorji zbrali nekaj več kot 700.000 dolarjev (570.000 evrov).


 


Ob začetku kampanje so si v ekipi Bird Buddy za osnovni cilj postavili zbrati 50.000 evrov. Kampanjo zbiranja sredstev imajo sicer namen zaključiti 14. januarja 2021, je še razvidno s spletne strani projekta na platformi Kickstarter.


 


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.