banner-728-90
Oglas
menu
Zbirni center Mozirje bo v času prihajajočih praznikov deloval po spremenjenem delovnem času. (Foto: arhiv JP Komunala Mozirje)  Zbirni center Mozirje bo v času prihajajočih praznikov deloval po spremenjenem delovnem času. (Foto: arhiv JP Komunala Mozirje)

Zbirni center Komunale Mozirje bo ob praznikih odprt po spremenjenem delovnem času


NK, 23.12.2020 6:02:00

Zbirni center Mozirje bo v prazničnem času od 24. decembra do 2. januarja deloval po spremenjenem delovnem času.


 


24. do 27. december – zaprto


28. do 30. december – odprto od 8. do 14. ure 


31. december do 2. januar - zaprto


 


Vstop v Zbirni center Mozirje je omogočen fizičnim osebam z osebnim vozilom s prikolico. Zaradi preprečitve širjenja koronavirusa mora vsak, ki vstopa v zbirni center, nositi svojo zaščitno masko in rokavice ter imeti pri sebi pisalo v primeru podpisa spremne dokumentacije.


 


V Zbirni center Mozirje je vstop možen z osebnim dokumentom in položnico podjetja JP Komunala d.o.o. Mozirje. Občani sami razvrstijo odpadke v za to namenjene zabojnike, kesone. Na območju oddaje odpadkov sta lahko največ dve stranki. V primeru, da stranka nima položnice, ne more vstopiti v zbirni center. V primeru, da so občani pri pripravi odpadkov doma potrebovali pomoč pri nakladanju, je pomembno, da si zagotovijo pomoč tudi pri razkladanju in razvrščanju odpadkov v zbirnem centru. Delavci v zbirnem centru so jim v pomoč samo glede svetovanja pri razvrščanju odpadkov.


 


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.