banner-728-90
Oglas
menu
Brezplačen izvod publikacije si lahko naročite na dom. (Foto: nasasuperhrana.si)  Brezplačen izvod publikacije si lahko naročite na dom. (Foto: nasasuperhrana.si)

Izšla je publikacija Turistične kmetije v Sloveniji


NK / NSH, 19.12.2020 8:30:00

Združenje turističnih kmetij Slovenije in Slovenska turistična organizacija sta izdali že enajsto tiskano ter digitalno izdajo publikacije Turistične kmetije v Sloveniji, v kateri je predstavljenih kar 140 turističnih kmetij. Bralcem je na voljo v slovenskem, hrvaškem, angleškem, nemškem, italijanskem in francoskem jeziku.


 


PUBLIKACIJA VABI K RAZISKOVANJU SLOVENSKEGA PODEŽELJA


Publikacija Turistične kmetije v Sloveniji z obsežno predstavitvijo turističnih kmetij z nastanitvijo, izletniških kmetij, vinotočev in osmic vabi k raziskovanju raznolikosti slovenskih regij ter številnih aktivnosti, kulinaričnih užitkov in dogajanja, ki ga ponuja slovensko podeželje. V publikaciji so poleg opisnih predstavitev in slik podani tudi kontaktni podatki posameznih ponudnikov, ki obiskovalcem omogočajo neposreden stik z gostitelji. Kmetije so predstavljene po regijah, publikacija pa je dopolnjena tudi s privlačno predstavitvijo raznolikih posebnosti slovenskih regij. V njej je med drugimi predstavljena tudi Savinjska regija, naslovno fotografijo katere krasi idiličen pogled na Logarsko dolino. Bogata ponudba predstavljena v publikaciji vabi tako k daljšim počitnicam na podeželju kot tudi h krajšim oddihom v naravi.


 


BREZPLAČEN IZVOD LAHKO NAROČITE NA DOM


Brezplačen tiskan izvod publikacije lahko tako v Sloveniji kot v tujini naročite na e-naslovu ztks@siol.net. V prihodnje bo publikacija na voljo tudi v vseh večjih turistično-informacijski centrih po vsej Sloveniji, predstavništvih Slovenske turistične organizacije v tujini ter ob ponovnem zagonu promocijskih dogodkov v živo na vseh pomembnejših sejemskih nastopih in turističnih borzah po svetu.


 


NA VOLJO TUDI V DIGITALNI OBLIKI


Publikacijo lahko v digitalni obliki prelistate in si jo prenesete na svoj računalnik, tablico ali pametni telefon na tem spletnem naslovu.


 


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.