banner-728-90
Oglas
menu
Posebnost prenovljene trgovine na Ljubnem je lastna pekarna  Posebnost prenovljene trgovine na Ljubnem je lastna pekarna

Povečana prodajalna Kea na Ljubnem obogatena z lastno pekarno


Tekst in foto: Štefka Sem, 17.12.2020 6:00:00

Trgovska družba KEA je po šestih tednih renoviranja na Ljubnem ob Savinji odprla povečano in prenovljeno trgovino. Bogato založene police, predvsem na precej večjem oddelku sadja in zelenjave, vitrine z mlečnimi izdelki, vitrine z zamrznjenimi izdelki in seveda izdelki iz pekarne so prebivalce Ljubnega in okolice navdušile. V KEI pa so presenetili tudi prvih petsto kupcev z vrečko izdelkov.


 


ENKRAT VEČ PRODAJNIH POVRŠIN


Trgovina ima sedaj okrog 300 kvadratnih metrov in je enkrat večja kot prej. Posebnost trgovine je lastna pekarna. V ponudbi je več kot 70 odstotkov izdelkov slovenskih in kar nekaj lokalnih dobaviteljev iz Savinjske doline, med njimi kmetija Petek, kmetija Špeh in podjetje Vias. Število zaposlenih v trgovini se je povečalo s pet na osem trgovk, poslovodja je Jožica Krivec.


 


PRENAVLJAJO ŠE ZGORNJE NADSTROPJE


Prenova celega objekta (strehe, fasade, oken ter elektro in strojnih inštalacij) je bila vredna okrog 300 tisoč evrov, prenova trgovine (hladilne tehnike, polic, razsvetljav) pa dodatnih 200 tisoč. V podjetju KEA s prenovo objekta, ki so ga kupili, še niso zaključili. V zgornjem nadstropju dokončujejo ureditev prostorov. Poleg trgovine s tekstilom Ljubenka bosta prostor dobila še gostinski lokal s teraso in salon pedikure.


 


ljubno-kea-vodstvo-foto-stefka-sem


Odprtja so se poleg direktorja družbe Boštjana Kukovičiča (levo) udeležili namestnik direktorja Darko Kukovičič (desno), področna vodja Martina Čeh (druga z leve). Z njimi je poslovodja Jožica Krivec.


 


ZADOVOLJNI Z VTISI KUPCEV


»Zaenkrat smo bili deležni veliko pozitivnih vtisov, kupci so presenečeni nad večjo trgovino in boljšo ponudbo. Vsekakor obljubimo, da se bomo maksimalno potrudili, da zadovoljimo pričakovanja naših kupcev tudi v prihodnje,« je po odprtju trgovine povedal direktor Boštjan Kukovičič. KEA je družinsko podjetje, ki ga sestavlja 31 živilskih trgovin. V Zgornji Savinjski dolini jih je šest, štiri večje, ki so že prenovljene, in dve manjši, ki po besedah Kukovičiča še čakata na prenovo.


 


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.