savinjske novice
Oglas
menu
Aleksandar Ignjatić – Aco z objavo svojih pesmi niza milijonske oglede. (Foto: osebni arhiv)  Aleksandar Ignjatić – Aco z objavo svojih pesmi niza milijonske oglede. (Foto: osebni arhiv)

Aleksandar Ignjatić - Aco: Video za pesem Opet ima preko 4 milijone ogledov


Barbara Rozoničnik, 7.12.2020 10:17:00

Poleg tega, da se 21-letni Aleksandar Ignjatić iz Nazarij ukvarja z digitalnim marketingom, je uspešen raper z umetniškim imenom Coa. Njegova najpopularnejša pesem Opet šteje preko 4 milijone ogledov. Čeprav se trenutno usmerja predvsem na balkanski trg, pesmi piše tudi v slovenščini.


 
GLASBA IN DIGITALNI MARKETING

Tehnik računalništva se poleg glasbe ukvaja z digitalnim marketingom in vsem, kar je povezano s spletno prodajo (spletne strani, spletne trgovine...). Svojo prvo pesem je na portalu Youtube objavil maja 2018 in od takrat se s produkcijo aktivneje ukvarja. Glasbo je vedno rad poslušal, predvsem rap, v osnovni šoli je pisal svoje prve rime. Da se bo z glasbo resneje ukvarjal, ni nikdar razmišljal, vendar pa so ga določene življenske situacije usmerile prav tja. 


VEČINA PESMI V SRBŠČINI


Večina Acotovih pesmi je v srbščini, čeprav piše tudi v slovenščini. Trenutno se osredotoča predvsem na balkanski trg, saj je večji in dobičkonosnejši. Besedilo in vokalna melodija ter del glasbene produkcije so njegovo delo. Za ostalo poskrbi zvesta ekipa prijateljev, s katero skupaj ustvarjajo. Sam pravi, da 4 milijone ogledov res ni skromna številka, vendar je to šele začetek.


 


Z VESELJEM IN LJUBEZNIJO DO DELA OSTATI DOSLEDEN


»O uspehu še ne morem govoriti, ker je to šele ena izmed prvih pesmi, je pa vsekakor pomembno, da kar počnemo, počnemo z veseljem in ljubeznijo, saj je to edini način da ostanemo dosledni,« pravi Aco. Doslednost je temelj uspeha, saj te do tja lahko loči samo en korak, pa tega ne veš. »To je lahko samo ena pesem in ta pesem je lahko naslednja ali pa petdeseta, izvedel bom le, če jih bom nanizal dovolj. Sploh pa je uspeh že to, da sem našel svojo strast in vem kaj me izpolnjuje.«


 


NAČRTI AMBICIOZNI, VENDAR NIČ KAJ KOMPLICIRANI


Aco pravi, da so vložki trenutno večji od zaslužka, verjetno pa se bo to s časom spremenilo. Na tem mestu vabljeni k ogledu njegovih zadnjih dveh pesmi Opet in Testarosa, da se prepričate o njegovi ustvarjanosti. »Načrti so ambiciozni, vendar nič kaj preveč komplicirani. Snemanje in izdajanje pesmi ter ostati dosleden. To je vse.« In, če se sprašujete zakaj ravno Coa, je to igra črk njegovega vzdevka Aco. Sicer pa rad bere knjige o osebni rasti in pogleda kakšen dober film ali serijo. Očitno pa ima Youtube algoritem Acota rad, saj je v preteklosti tudi z videom fitnes treninga doživel uspeh z miljonom ogledov.


  

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.