savinjske novice
Oglas
menu
(Foto: FB Pravljično Celje)  (Foto: FB Pravljično Celje)

V Celju zasvetile praznične lučke


NK, 29.11.2020 9:37:00

S prižigom praznične razsvetljave so v Celju vstopili v Pravljično Celje 2020. Prižig lučk je bil zaradi vsem znanih omejitev in ukrepov bolj simbolne narave, saj je potekal brez spremljevalnega programa.


 


LETOS SE PRAZNIČNO DOGAJANJE PREK VIDEOVSEBIN SELI NA SPLET


Letos so se na Zavodu Celeia Celje odločili, da del predvidenih aktivnosti preselijo na družbena omrežja in splet. Pripravili so niz videovsebin, v uvodnem videonagovoru so ovekovečili prižig lučk, nagovor župana Mestne občine Celje Bojana Šrota ter nekaj glasbenih točk dijakov celjskih srednjih šol. Nagovor celjskega župana so predvajali tudi preko avdio-vizualne zavese na Krekovem trgu. Do konca decembra predvidevajo predvajanje različnih videoposnetkov na adventne nedelje, ob Miklavžu, Božiču in Silvestrovem.


 


 Pa smo ga dočakali ...

💫 🌌 Virtualni prižig lučk 💫 🌌 Spremljajte pravljično Celje na spletu in televiziji Celje.🎆
#visitcelje #fairytale #fairytalecelje #pravljicno #pravljicnocelje #sprehodskozipravljicnocelje #ifeelsLOVEnia #praznicnidecember #celje #virtualtour #myway #familytime #staysafe #celjeslovenia #prizigluckcelje

Posted by Pravljično Celje on Saturday, November 28, 2020

 


CELJANOM ŽELIJO KLJUB TRENUTNI TEŽKI SITUACIJI PRIČARATI VESELI DECEMBER


V Celju so ob ustvarjanju prazničnega decembra navkljub vsem omejitvam in posebnim razmeram zasledovali cilj, da občankam in občanom pričarajo pravljično vzdušje in jim ponudijo nekaj trenutkov za razvedritev, veselje in radost, ki so letos vsem pošteno manjkali. 


 


SMREKE BODO SPOMLADI VRNILI V NARAVO


Po celjskih ulicah in trgih so postavili 55 živih smrek, ki so posajene v lonce, podjetje Zeleno drevo pa jih bo spomladi ponovno zasadilo v zemljo.


 


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.