banner-728-90
Oglas
menu
Z reševalnim avtomobilom so nadomestili najstarejšega. (Foto: arhiv zdravstvenega doma)  Z reševalnim avtomobilom so nadomestili najstarejšega. (Foto: arhiv zdravstvenega doma)

V Zgornji Savinjski dolini bogatejši za reševalno vozilo za nenujne prevoze


Štefka Sem, 21.11.2020 19:26:00

Zgornjesavinjski zdravstveni dom Nazarje je bogatejši za še en reševalni avtomobil za nenujne prevoze, s katerim so nadomestili najstarejšega, ki je bil z več kot 800.000 prevoženimi kilometri že nezanesljiv. Nakup je bil opravljen racionalno, uspelo jim je pridobiti ponudbo za dobro ohranjeno rabljeno vozilo, ki naj bi služilo namenu še vrsto let.


 


OBČINE ZAGOTOVILE SREDSTVA


Skupna vrednost investicije je bila 22 tisoč evrov, pri nabavi so finančno sodelovale vse občine ustanoviteljice. »Še posebej nas veseli, da smo zamenjavo reševalnega avtomobila izvedli pravočasno, saj je ekipa nujne medicinske pomoči te dni izjemno zasedena zaradi številnih prevozov covid-19 bolnikov ter premeščanj varovancev domov za ostarele. Vključeni smo tudi v dodatni program covid prevozov na nacionalni ravni, tako da so vsa štiri reševalna vozila v tem času nenehno na poti,« je povedala Božena Herzog, direktorica zdravstvenega doma.


 


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.