banner-728-90
Oglas
menu
Blagovna znamka Bosch in podjetje BSH Nazarje se v sodelovanju s Čebelarsko zvezo Slovenije pridružuje akciji grajenja zavedanja o pomembnosti marljivih čebel. (Foto: zacebele.si)  Blagovna znamka Bosch in podjetje BSH Nazarje se v sodelovanju s Čebelarsko zvezo Slovenije pridružuje akciji grajenja zavedanja o pomembnosti marljivih čebel. (Foto: zacebele.si)

BSH bo v okviru projekta #začebele postavil čebelnjak pri OŠ Nazarje


NK, 21.11.2020 6:03:00

Podjetje BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje in blagovna znamka Bosch pričenjata v tem tednu, v sodelovanju s Čebelarsko zvezo Slovenije, večletni projekt #začebele. Z njim želijo spodbujati ozaveščanje mlajše generacije o pomembnosti čebel in prispevati k ohranjanju čebel.


 


PRIHODNJO POMLAD BODO POSTAVILI ČEBELJAK PRI OSNOVNI ŠOLI NAZARJE


V okviru projekta bo blagovna znamka Bosch vsako leto postavila vsaj en čebelnjak poleg izbrane šole. V letošnjem letu tovarna BSH Hišni aparati v Nazarjah praznuje 50 let, zato so se odločili, da bodo prihodnjo pomlad prvi takšen čebelnjak postavili poleg Osnovne šole Nazarje.


 


VSAK NAKUP BOSCH APARATA PRISPEVA V FOND #ZAČEBELE


Sredstva za postavitev novih čebelnjakov bodo zbirali z večletno donacijsko kampanjo #začebele. Prek nje potrošnikom sporočajo, da z nakupom malih gospodinjskih aparatov Bosch, narejenih v Sloveniji, prispevajo k novemu domu za več kot 200.000 čebel. 


 


POSADILI BODO PRIBLIŽNO 2.000 LIP


Kot smo že poročali, pa bodo ob praznovanju 50-letnici delovanja tovarne v Nazarjah posadili nekaj več kot 2.000 lip, ki so medovita drevesa.


 


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.