banner-728-90
Oglas
menu
V Velenju zaključujejo projekt CTN Prireditveni oder in prostor. (Foto: Stane Jeršič)  V Velenju zaključujejo projekt CTN Prireditveni oder in prostor. (Foto: Stane Jeršič)

V Velenju zaključujejo gradnjo prireditvenega prostora ob jezeru


NK, 20.11.2020 6:50:00

Na gradbišču ob Velenjskem jezeru potekajo zaključna dela v okviru projekta CTN Prireditveni oder in prostor. Iz Mestne občine Velenje so sporočili, da bodo, po njihovih pričakovanjih, postopki za izdajo uporabnega dovoljenja zaključeni še v letošnjem letu.


 


DELA NA GRADBIŠČU SE ZAKLJUČUJEJO


Na gradbišču trenutno potekajo zaključna dela zunanje ureditve, izvajalci del odpravljajo ugotovljene pomanjkljivosti ter opravljajo posamične kvalitativne preglede opravljenih del. Izvedba del je še vedno v skladu s terminskim in finančnim načrtom. Pripravljena je vsa potrebna dokumentacija za tehnični pregled, vendar pa zaradi podaljšanja razglašene epidemije ni znano, na kakšen način in kdaj bo lahko izveden. Pričakovati je, da bodo postopki za izdajo uporabnega dovoljenja zaključeni še v letošnjem letu.


 


KAR 70% VREDNOSTI INVESTICIJE V SOFINANCERSKIH SREDSTVIH


Vrednost investicije znaša 9.059.051 EUR, od tega je Mestni občini Velenje uspelo pridobili skoraj 70 % sofinancerskih sredstev (6.001.238 EUR). Uradno odprtje nove pridobitve ob Velenjskem jezeru je predvideno v prihodnjem letu.


 


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.