banner-728-90
Oglas
menu
Mestna občina Velenje je v okviru prenove strelišča nabavila nove tarče s pripadajočo opremo. (Foto: arhiv MOV)  Mestna občina Velenje je v okviru prenove strelišča nabavila nove tarče s pripadajočo opremo. (Foto: arhiv MOV)

Prenovljeno strelišče v Velenju ima nove elektronske tarče


NK, 18.11.2020 6:05:00

V Velenju so zaključili s posodobitvijo strelišča z elektronskimi tarčami. Skupna vrednost investicije je znašala 22.509 EUR, pričakujejo pa tudi sofinanciranje Fundacije za šport v višini 7.026 EUR, saj so projekt prijavili in bili uspešni na razpisu za pridobitev sredstev pri omenjeni fundaciji.


 


NA VELENJSKEM STRELIŠČU TRENIRA TUDI ZGORNJESAVINJČAN GORAZD TIRŠEK


Mestna občina Velenje je v okviru prenove strelišča nabavila nove tarče s pripadajočo opremo. V Strelskem društvu Mrož Velenje poleg otrok in mladostnikov trenirajo večkratni prvaki Slovenije v kategoriji invalidov in veteranov, tudi svetovni prvak v parastrelstvu, Zgornjesavinjčan Gorazd Tiršek.


 


ELEKTRONSKE TARČE OMOGOČAJO LAŽJE TRENINGE GIBALNO OVIRANIM


Tako je Velenje pridobilo kvaliteten športni objekt, kar bo, po pričakovanjih Mestne občine, ugodno vplivalo na širitev baze vadečih in organizacijo tekmovanj na visokem nivoju. Invalidom in starejšim bo posodobljeno strelišče omogočilo lažjo vadbo, saj ne bo več fizičnega rokovanja s tarčami, kar je za gibalno ovirane in starejše oteženo.


 


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.