banner-728-90
Oglas
menu
Marjana Veršnik Fale je povedala, da so se ljudje že navadili na sedanje načine komuniciranja. Vloge pošiljajo po elektronski pošti ali navadni. (Foto: Marija Lebar)  Marjana Veršnik Fale je povedala, da so se ljudje že navadili na sedanje načine komuniciranja. Vloge pošiljajo po elektronski pošti ali navadni. (Foto: Marija Lebar)

Ob upoštevanju ukrepov delo na mozirskem Centru za socialno delo poteka nemoteno


Benjamin Kanjir, 8.11.2020 8:00:00

Kot večina ostalih javnih služb v času epidemije covid-19 odprti ostajajo tudi centri za socialno delo. Zaradi potrebnega izvajanja zaščitnih ukrepov je njihovo poslovanje malce spremenjeno, vseeno pa so svojim uporabnikom v delovnem času na voljo. Tako je tudi v mozirski enoti Centra za socialno delo Savinjsko-Šaleška, ki jo vodi Marjana Veršnik Fale.


 


VELIKO TELEFONSKIH KLICEV


Tudi v času epidemije izvajajo vse naloge, ki so jim zaupane. Delo poteka nemoteno, razlika je pri omejevanju osebnih stikov. S tem želijo zaščititi tako svoje zaposlene kakor uporabnike. Poslovanje z njimi zato poteka večinoma preko elektronske ali navadne pošte in telefonskih pogovorov. Za slednje je Veršnik Faletova dejala, da jih je res veliko, zato se lahko zgodi, da je kličoča strokovna delavka zasedena ali zasedena njena telefonska linija. Ob potrpežljivosti in še kakšnem poskusu bo stranka gotovo prišla do nje.


 


VSTOP DOVOLJEN SAMO PO PREDHODNEM DOGOVORU


Razni socialni transferi potekajo nemoteno. Veršnik Faletova je še povedala, da so se ljudje že navadili na sedanje načine komuniciranja. Vloge pošiljajo po elektronski pošti ali navadni. Lahko jih oddajo tudi v nabiralnik, ki je na steni pred vhodom v mozirski upravni center. V njegovi avli pa so vloge tudi na voljo. Če ima kdo težave pri izpolnjevanju, jih lahko pokliče po telefonu in mu bodo z veseljem pomagali. Tu in tam je v kakšnih zadevah potreben tudi oseben pogovor s stranko. V tem primeru se s strokovno delavko dogovorijo prej, da je stranka vabljena na dogovorjen termin. Pogovor seveda poteka ob upoštevanju vseh potrebnih zaščitnih ukrepov.


 


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.