savinjske novice
Oglas
menu

Ob 50. jubileju delovanja tovarne BSH zasadili 50 lip v Logarski dolini


NK, 7.11.2020 11:26:00

Podjetje BSH je ob 50. jubileju delovanja tovarne v Nazarjah v Logarski dolini simbolno posadilo 50 lip.


 


ZASADITEV 2.000 MEDOVITIH LIP


Ob 50-letnici delovanja tovarne v Nazarjah se je podjetje BSH, ki skrbi in vlaga tudi v razvoj lokalnega okolja in je usmerjeno v trajnostni razvoj odločilo, da bo zasadilo 2.000 medovitih lip. Podjetje bo vsaki zgornjesavinjski občini podarilo po 50 lip. Prva simbolna zasaditev 50 teh medovitih dreves se je zgodila v Logarski dolini. Dogodka, ki je potekal v skladu s pravili o preprečevanju in širjenju Covida-19, so se poleg direktorja podjetja BSH Boštjana Gorjupa udeležili lastnik zemljišča, kjer so se zasadile lipe, Darko Plesnik, Marko Logar, županja občine Solčava Katarina Prelesnik in Rok Plankelj, predsednik Rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško in igralec kluba, Vid Poteko. Predsednik kluba je ob tej priložnosti prevzel tudi donacijo Bosch Slovenije v vrednosti 15.000 € za nakup novega aparata Vivalytic za testiranje na virus Covid-19, kar za rokometni klub v tem času predstavlja pomembno pridobitev.


 


Medovite lipe bodo v mesecu novembru podarili tudi zaposlenim, ostale občine pa bodo podarjene lipe zasadile v spomladanskem času.


 


bsh_rkcpl_donacija_2


Predsednik Rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško Rok Plankelj je od direktorja podjetja BSH Boštjana Gorjupa prevzel donacijo


v vrednosti 15.000 €.


 


 


 logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.