banner-728-90
Oglas
menu
Foto: gornji-grad.si  Foto: gornji-grad.si

Večina zgornjesavinjskih občinskih uprav za stranke dosegljiva samo prek neosebne komunikacije


NK, 6.11.2020 9:19:00

Zaradi omejevanja širjenja novega koronavirusa, so tudi na zgornjesavinjskih občinah uvedli določene omejitve.


 


STANKE NAJ UPORABLJAJO ELEKTRONSKO POŠTO ALI POKLIČEJO PO TELEFONU
Tako na Občini Ljubno uradnih ur občinske uprave do nadaljnjega ni, stranke morajo uporabiti elektronski način oddaje vlog. V času uradnih ur pa lahko še vedno v stik z občinsko upravo stopijo prek elektronske pošte, telefona ali drugih oblik neosebne komunikacije. Tudi na Občini Gornji Grad so na podlagi odredbe župana začasno ukinili uradne ure v obliki osebnih stikov, a občinska uprava deluje normalno – seveda prek neosebne komunikacije.

 


NA OBČINI REČICA OB SAVINJI OBISKOVALCEM PRI VHODU MERIJO TEMPERATURO


Na občinski upravi Občine Rečica ob Savinji že več tednov v predprostoru občinske stavbe merijo temperaturo vsem zaposlenim in obiskovalcem. V kolikor bi imel kdo povišano telesno temperaturo, ga bo tajnica prijazno opozorila, da zapusti prostor, a takšnega primera še niso imeli. Poleg tega imajo tudi zaklenjena vhodna vrata, stranke pa sprejemajo samo po predhodni najavi. Uradnih ur občinske uprave zaenkrat niso ukinili.


 


V SOLČAVI IN LUČAH OBČINI ZAPRLI SVOJA VRATA, STRANKE JIH LAHKO OBIŠČEJO LE V NUJNIH PRIMERIH


Zaradi trenutnih izrednih razmer so omejili obisk strank tudi na sedežu Občine Solčava. Stranke lahko njihove prostore obiščejo le v nujnih primerih, pri čimer morajo svoj prihod predhodno najaviti po telefonu ali elektronski pošti. Ob prihodu pozvonijo na zvonec pri vhodu, nato pa morajo počakati, da jih pride iskat nekdo od občinskih uslužbencev. Vloge lahko oddajo v nabiralnik pri vhodu v Center Rinka. Tudi lučki župan je z odredbo o ukrepih za preprečevanje širjenja koronavirusa začasno ukinil uradne ure tamkajšnje občinske uprave. Komunikacija poteka samo preko telefona in elektronske pošte.


 


V MOZIRJU IN NAZARJAH MOŽEN TUDI OSEBNI OBISK


Občinska uprava Občine Nazarje deluje z nespremenjenim delovnim časom, tudi uradnih ur niso spremenili, vse stranke pa prosijo, da čim več komunicirajo preko telefona in elektronske pošte. Uradne ure mozirske občinske uprave ostajajo nespremenjene, možen je tudi osebni obisk, a je pri tem zaželena predhodna najava.


 


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.