banner-728-90
Oglas
menu
Soustanoviteljica podjetja Malinca Nastja Kramer Pesek z novimi izdelki, ki so jih postavili na svoje spletne police. (Foto: arhiv Malince)  Soustanoviteljica podjetja Malinca Nastja Kramer Pesek z novimi izdelki, ki so jih postavili na svoje spletne police. (Foto: arhiv Malince)

Malinca na prodajne police postavila sedem novih izdelkov


Primož Vajdl, 5.11.2020 7:53:00

Podjetje Malinca, ki je bilo ustanovljeno leta 2013, je na svoje spletne police postavilo sedem novih izdelkov, ki se lahko znajdejo v zdravem zajtrku. Ti izdelki so čokomalinček, temna čokolada s stevijo, temna čokolada s stevijo in malinami, čokoladno lešnikov namaz, mandljevo in maslo indijskih oreščkov ter kombucho z okusom maline.


 


KAKAV SKUPNA TOČKA ŠTIRIH IZDELKOV


V kar štirih od sedmih izdelkov je prisoten kakav. Sicer pa so vsi izdelki pripravljeni iz naravnih živil z visoko vsebnostjo prehranskih vlaknin in brez dodanih konzervansov. Čokomalinček je bio kaša za otroke in odrasle, ki poleg ovsenih kosmičev vsebuje presni kakav ter karamelni okus kokosovega sladkorja. Skupaj z lokalnim proizvajalcem so razvili dve temni čokoladi, ki vsebujeta kar 86% kakava. Ena predstavlja klasiko, drugi pa je dodan okus ionizirane maline. Čokoladno lešnikov namaz vsebuje zgolj tri sestavine (lešnikovo pasto, kokosov sladkor in manj masten kakav), oba masla navdušujeta z nežno kremno teksturo in čisto sestavo brez dodatkov, kombucha malina pa je fermentiran napitek iz zelenega čaja z visoko vsebnostjo dobrih probiotičnih bakterij, ki blagodejno vpliva na prebavo in počutje.


 


IZDELKI ZA VSAKOGAR


Malinca razvija izdelke naravne kozmetike, prehranskih dopolnil in zdrave prehrane. Tokrat pa slovenskemu trgu predstavlja zdravo alternativo živil, ki jih imajo radi najmlajši, pa tudi veliki otroci. »Vesela sem, da smo zopet uspeli našim kupcem ponuditi paleto izdelkov, ki jih lahko na prvo žogo pobašemo v koš nezdrave prehrane. S premišljeno izbiro kvalitetnih sestavin brez dodanih aditivov in sladkorjev pa lahko vse izdelke sedaj brez pomislekov ponudimo tudi našim najmlajšim,« je o novih izdelkih povedala soustanoviteljica podjetja Malinca Nastja Kramer Pesek.


 


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.