banner-728-90
Oglas
menu
Dostava toplih obrokov bo potekala vsak delovnik. (Foto: arhiv MOV)  Dostava toplih obrokov bo potekala vsak delovnik. (Foto: arhiv MOV)

V Mestni občini Velenje pričenjajo z dostavo brezplačnih toplih obrokov na dom


NK, 4.11.2020 8:20:00

V Mestni občini Velenje z današnjim dnem ponovno uvajajo brezplačno dostavo brezplačnega toplega obroka na dom, in sicer za starostnike, gibalno ovirane, osebe v karanteni, ki nimajo možnosti, da bi jim svojci pomagali, in tiste, ki si v teh težkih časih zaradi socialne stiske ne morejo skuhati ali privoščiti toplega obroka. Storitev velja za občanke in občane Mestne občine Velenje in na območju občine. Od danes naprej lahko brezplačno dostavo toplega obroka na dom naročijo tudi socialni upravičenci.


 


TOPLE OBROKE BODO KUHALI IN DOSTAVLJALI MED TEDNOM, MED VIKENDI NE


Tople obroke (zaenkrat je na voljo en meni) bodo pripravljali v kuhinji Osnovne šole Mihe Pintarja Toleda (za ranljive skupine) in v kuhinji Doma za varstvo odraslih (za socialne upravičence). Naročila sprejemajo vsak delovnik med 9. in 13. uro na telefonski številki 03/896-16-19, in sicer za naslednji delovnik in vsak dan posebej. Storitev se izvaja od ponedeljka do petka, med vikendi in ob praznikih ne.


 


PROSTOVOLJCI ZAGOTAVLJAJO TUDI BREZPLAČNO DOSTAVO NAKUPOV ŽIVIL IN ZDRAVIL


Dostava toplih obrokov bo potekala vsak delovnik od 11.30 dalje. Dostavo za vse ranljive skupine bo vršila skupina prostovoljcev Udarnik MC Velenje. Socialni upravičenci lahko naročijo dostavo ali sami prevzamejo obrok na običajnem prevzemnem mestu. Člani prostovoljne skupine Udarnik Mladinskega centra Velenje na območju Mestne občine Velenje zagotavljajo tudi brezplačno dostavo nakupov hrane in zdravil za starejše in gibalno ovirane. Zainteresirani jih lahko pokličejo od ponedeljka do petka med 9. in 12. uro na telefonsko številko 03/898-19-22. Prostovoljci bodo poskrbeli za priporočene preventivne ukrepe pri opravljenih storitvah.


 


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.