banner-728-90
Oglas
menu
Županja Ana Nuša Rebernik se je s prijazno gesto spomnila na starejše in osamljene občane, ki so v teh težkih časih še posebej ranljivi. Fotografija je bila posneta pred epidemijo. (Foto: Marija Šukalo)  Županja Ana Nuša Rebernik se je s prijazno gesto spomnila na starejše in osamljene občane, ki so v teh težkih časih še posebej ranljivi. Fotografija je bila posneta pred epidemijo. (Foto: Marija Šukalo)

Topel pozdrav županje občine Rečica ob Savinji starejšim in osamljenim


Barbara Rozoničnik, 3.11.2020 10:31:00

Županja Občine Rečica ob Savinji Ana Nuša Rebernik se je v sodelovanju z učenci osnovne šole in malčki iz vrtca ter njihovimi mentoricami s prav posebno pozornostjo spomnila starejših in osamljenih občanov. Ti so namreč v času epidemije še posebej ranljivi.


 


RISBICE, PRIJAZNE ŽELJE IN ŽUPANJIN DOPIS


Otroci so izdelali risbice in jih opremili s prijaznimi željami, županja pa je »darilcu« dodala še opogumljajoč spremni dopis. »Ste generacija vzdržljivih, klenih ljudi, ki so premagali že marsikatero bridkost, zato boste tudi to! Pošiljam vam tople pozdrave, ki naj vas grejejo v času osamljenosti. Pridružujejo pa se tudi vsi sodelavci iz občinske uprave Občine Rečica ob Savinji in naši mladi šolarji, ki vam posredujejo prav posebna sporočila. Vse zaposlene (v centrih starejših) pa prosim za mnogo srčnosti, potrpežljivosti in ustrežljivosti do varovancev in se iskreno zahvaljujem za ves trud in vse dobro, ki ga delite,« je med drugim zapisala županja.


 


Pisma so odposlali rečiškim starejšim občanom, tudi tistim v centrih starejših, nekaj pa so jih razdelili po domovih v občini, kjer živijo osamljeni starejši.


 


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.