banner-728-90
Oglas
menu
Pred izbranko World Top Model Slovenia, Tojo Skok, so že novi projekti in nabiranje koristnih izkušenj. (Foto: Gregor Podvinski)  Pred izbranko World Top Model Slovenia, Tojo Skok, so že novi projekti in nabiranje koristnih izkušenj. (Foto: Gregor Podvinski)

Toja Skok se pripravlja na svetovni izbor v Monte Carlu


Tatiana Golob, 14.10.2020 8:58:00

World Top Model Slovenia je eden izmed največjih modnih projektov v Sloveniji. Kot smo že poročali, je letošnja zmagovalka 21-leta Toja Skok iz Mozirja. Na zaključno modno revijo so se izbranke pripravljale več mesecev in se preizkusile tako pred kamero kot pred fotoaparatom in na pisti. Mednarodna žirija je za zmagovalko izbrala visokoraslo lepotico Tojo Skok, ki se bo po mnenju lastnice licence World Top Model Slovenia Kaly Kolonič lahko zagotovo kosala s svetovno elito modelov v Monte Carlu.


 


ZMAGALO DELOVNO DEKLE S KRASNO OSEBNOSTJO


Kot je za naš časopis povedala Koloničeva, je korona tudi njihovem projektu prinesla nekaj sprememb. »Nova doba je prinesla tudi novo obliko projekta, zato so letošnji shootingi potekali v manjših skupinah, v sodelovanju s fotografi, snemalci, frizerji, vizažisti in kreatorji, ena na ena, kar pa je obrodilo še boljše sadove.« Kljub temu se je finala in modne revije udeležilo lepo število prepoznavnih estradnikov, posebni gost je bil hrvaški priljubljeni pevec Davor Radolfi. Ob razglasitvi Mozirjanke Toje Skok za letošnji World Top Model Slovenia je Koloničeva povedala, da je Toja delovno dekle, ki »ima poleg tega tudi krasno osebnost, kar pa v tem poslu, poleg pravih mer seveda, ogromno šteje, sploh na dolgi rok.« World Top Model Slovenia je letos potekal v organizaciji Agencije Ekskluzivno (Kaly Kolonič), ki je lastnica te licence in znamke Complete Life, ki sta jo skupaj ustanovila Denis Porčić – Chorchyp in Kaly Kolonič. Kot sopartner so sodelovale Rimske Terme.


 


toja skok


Mednarodna žirija je za zmagovalko izbrala Tojo Skok, ki se bo decembra kosala s svetovno elito modelov v Monte Carlu.


(Foto: Gregor Podvinski)


 


V TEM ZAHTEVNEM POSLU JE GLAVNA ODLIKA DELAVNOST


Ob razglasitvi je Toja povedala, da je izredno hvaležna za možnost sodelovanja na tekmovanju, ki je del največjega svetovnega izbora modelov World Top Model z 20-letno tradicijo. V tem letu bo poskusila čim bolje izkoristiti naslov World Top Model, pridobiti čim več izkušenj in če bo šlo dobro, pot nadaljevati v tej smeri. Vzporedno z modnim projektom World Top Model, ki je osredotočen na modeling, je potekalo tudi celostno šolanje za modele Modeling Akademija, in kot je povedala Toja, jo je to šolanje res temeljito pripravilo na svet modelinga. Kot je še dejala, so tudi kriteriji za sodelovanje zelo ozki, »zahtevana višina je vsaj 172 cm, poleg tega so pomembne tudi mere modela, spretnost pred objektivom in predvsem karakter modela, katerega glavna odlika je delavnost, saj je to izjemno zahteven in težek posel.« Za Tojo se že začenjajo novi projekti, v katere pa so vpete tudi druge finalistke World Top Model Slovenia, saj se z razglasitvijo projekt ne konča. To je tudi ena izmed največjih razlik glede na ostala tekmovanja.


 


 


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.