banner-728-90
Oglas
menu
Lovro Bizjak iz Mozirja je napadalec ruske Ufe. (Foto: FB FC Ufa)  Lovro Bizjak iz Mozirja je napadalec ruske Ufe. (Foto: FB FC Ufa)

Selektor Kek v reprezentanco vpoklical Mozirjana Lovra Bizjaka


NK, 9.10.2020 8:57:00

Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je namesto poškodovanega Andraža Šporarja, ki ne bo mogel pomagati izbrani vrsti na tekmah lige narodov v Prištini in Kišinjevu, naknadno vpoklical napadalca ruske Ufe Lovra Bizjaka. Njegovo odločitev je že potrdila tudi Nogometna zveza Slovenije.


 


Šestindvajsetletni Mozirjan, napadalec ruske Ufe, kjer si deli slačilnico s kapetanom slovenske izbrane vrste Bojanom Jokićem, je v tej sezoni v sedmih nastopih v ruskem prvenstvu dosegel en zadetek. V največji državi na svetu se dokazuje od leta 2018, v tem času je zbral 52 nastopov, med strelce pa se je vpisal petkrat. Boljši strelski izkupiček ga je krasil v dresu Domžal in tudi Aluminija, ki mu je sprva pomagal do preboja v prvo ligo, nato pa si je z dobrimi predstavami med slovensko klubsko elito prislužil še ponudbo iz Domžal.


 


Bizjak se bo pridružil slovenski reprezentanci, s katero ga konec tedna čaka pot na Kosovo, nato pa se bo Kekova četa odpravila po točke še v Moldavijo.


 


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.