banner-728-90
Oglas
menu
Obiskovalci parka so se lahko zapeljali s Ponyjem po Mozirskem gaju in z njim posneli fotografijo. (Foto: arhiv Mozirskega gaja)  Obiskovalci parka so se lahko zapeljali s Ponyjem po Mozirskem gaju in z njim posneli fotografijo. (Foto: arhiv Mozirskega gaja)

Ikonični Pony bo to soboto dobil novega lastnika


NK, 7.10.2020 10:31:00

Vse poletje je v Mozirskem gaju potekala nagradna igra, ki so jo organizirali skupaj s podjetjem Turna Rog bikes. Obiskovalci parka so se lahko zapeljali s Ponyjem po Mozirskem gaju in z njim posneli fotografijo. Fotografije so zbirali v posebnem albumu na FB strani Mozirskega gaja. Fotografije so tam zbirale všečke in lastnik tiste, ki jih je prejela največ, bo postal nov lastnik Ponyja.


 


ZMAGOVALNA FOTOGRAFIJA ZBRALA VEČ KOT 3000 VŠEČKOV


Zmagovalna fotografija je do 27. septembra, torej do takrat, ko so všečke še zbirali, zbrala kar 3204 všečke. S podelitvijo Ponyja, 10. 10. ob 10. uri, bodo tudi zaključili sezono, saj se z 12. oktobrom Mozirski gaj zapre.


 


KIPARJENJE Z MOTORKO V ŽIVO


Na dan podelitve kolesa si boste obiskovalci Mozirskega gaja lahko v živo ogledali še prikaz kiparjenja z motorno žago in spoznali, kako izpod rok Jerneja Verbuča nastajajo čudovite lesene skulpture, ki jih po novem najdete v Mozirskem gaju. Vse do zaprtja parka si lahko ogledate tudi razstavo jesenskega cvetja, bučnih aranžmajev in buč velikank.


 


Mozirski gaj z lesenimi skulpturami


Obiskovalci Mozirskega gaja boste lahko v soboto videli, kako izpod rok Jerneja Verbuča nastajajo čudovite lesene skulpture, ki jih po novem najdete v parku. (Foto: arhiv Mozirskega gaja)


 


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.