banner-728-90
Oglas
menu
Podžupan v začasnem opravljanju funkcije župana Peter Dermol in direktorica VDC SAŠA Darja Fišer sta včeraj ob igrišču pred delovnim centrom v spomin na njegova prizadevanja posadila jablano. (Fotodokumentacija MOV Velenje)  Podžupan v začasnem opravljanju funkcije župana Peter Dermol in direktorica VDC SAŠA Darja Fišer sta včeraj ob igrišču pred delovnim centrom v spomin na njegova prizadevanja posadila jablano. (Fotodokumentacija MOV Velenje)

Pred VDC SAŠA zasadili jablano v spomin na pokojnega župana Bojana Kontiča


NK / MOV, 7.10.2020 9:46:00

V teh dneh enota Ježek Varstveno-delovnega centra SAŠA (VDC SAŠA) obeležuje 28 let od ustanovitve. Ob praznovanju bodo danes pripravili uradno odprtje nove bivalne enote v Mozirju. Gre za pridobitev, za katero si je dolgo prizadeval pokojni župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič.


 


Podžupan v začasnem opravljanju funkcije župana Peter Dermol in direktorica VDC SAŠA Darja Fišer sta včeraj na igrišču pred delovnim centrom v spomin na njegova prizadevanja posadila jablano. Podžupan Peter Dermol je ob tem povedal, da je vesel, da imajo v Velenju institucijo, ki skrbi za ranljivejše skupine ljudi. Izpostavil je dobro sodelovanje lokalne skupnosti in delovnega centra. Želi si, da bi tudi v prihodnje prepoznali in uresničili dobre projekte.


 


Direktorica VDC SAŠA Darja Fišer je v svojem nagovoru poudarila prizadevanja pokojnega župana Mestne občine Velenje Bojana Kontiča za ustanovitev bivalne enote. V delovnem centru so za svoje varovance uredili nov prostor za velnes, podžupan Peter Dermol pa je obljubil, da bo sredstva za nakup masažnega stola prispevala Mestna občina Velenje. VDC SAŠA in Mestna občina Velenje sta se za donacijo sredstev zahvalila družini Kontič in drugim donatorjem.


 


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.