banner-728-90
Oglas
menu
Na prvi javni predstavitvi parfumov Gašperja Tratnika v Ljubljani, se je z žensko različico odišavila tudi pevka Alya. (Foto: Arhiv Gašperja Tratnika)  Na prvi javni predstavitvi parfumov Gašperja Tratnika v Ljubljani, se je z žensko različico odišavila tudi pevka Alya. (Foto: Arhiv Gašperja Tratnika)

Slovenski parfum – nova poslovna poteza Gašperja Tratnika


Tatiana Golob, 6.10.2020 12:00:00

Zgornjesavinjčan Gašper Tratnik, ustanovitelj in oblikovalec blagovne znamke GT collection, se na modnem trgu Slovenije in širše predstavlja z novim produktom, ki je že odišavil številne znane Slovence. Gre za lastno dišavo, GT collection čisti parfum za moške in ženske, ki je nastal v sodelovanju s slovensko parfumarno MySpirit iz Trzina.


 


GAŠPERJEVA DIŠAVA JE POVSEM SLOVENSKI IZDELEK


Celotno kolekcijo svojih produktov lastne blagovne znamke GT collection je znani slovenski maneken in podjetnik, ki deluje v modni industriji že od leta 2013, pred kratkim obogatil z lastno dišavo, ki je povsem slovenski izdelek. Kot je povedal podjetni Gašper Tratnik, se njegov osebni navdih kaže tako v razvoju stekleničke, pokrovčka, škatlice, samega dizajna in smernice vonja, za proizvodnjo pa je poskrbela parfumarna MySpirit. Nastala sta dva parfuma, moška in ženska različica. GT collection The Ceo moški parfum v črno-srebrni embalaži navdušuje s poletnim vonjem citrusa v kombinaciji s poprom, ženski parfum v črno-zlati embalaži, poimenovan GT collection Executive, pa je nekoliko slajšega vonja, primernejši je za hladnejše mesece.


 


NA VIP DOGODKU SO SE ODIŠAVILI ZNANI SLOVENSKI OBRAZI


Svoj nov produkt je Tratnik slovenskim znanim obrazom predstavil na VIP dogodku, ki se je odvijal na terasi hotela InterContinental v Ljubljani. Tam je Tratnik v krogu znanih Slovenk in Slovencev, svoje družine in prijateljev, proslavil prvo javno predstavitev zapeljivih parfumov z njegovim podpisom. Z ženskim parfumom Executive so se tako med drugimi odišavile tudi pevki Alya in Ines Erbus ter Tina Petelin, Miss Slovenije 2009, v moško verzijo dišave The Ceo pa so ovili model in performer Igor Mikić, pevca Tilen Lotrič in Matjaž Kumelj ter številni drugi uspešni slovenski modeli in manekeni.


 


gt-parfum


Svoj nov produkt je Gašper Tratnik predstavil na VIP dogodku, ki se je odvijal na terasi hotela InterContinental v Ljubljani.


 


V GT COLLECTION ŽE VZHAJA NEKAJ NOVEGA


Z lastno blagovno znamko GT collection Gašper Tratnik že več let uspešno uresničuje svoje podjetniške ideje povezane s svetom mode. Temelj njegove kolekcije z izrazito italijanskim modnim slogom predstavlja moški in ženski nakit, ročno izdelan iz poldragih kamnov v kombinaciji z nerjavečim jeklom, kasneje so se produktom pridružile še elegantne moške ure iz kvalitetnih materialov, usnjeni pasovi ter linija oblačil. Gašper Tratnik je preko socialnih medijev sporočil, da z uresničevanjem novih idej še ni zaključil, saj v GT collection že vzhaja nekaj novega.


 


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.