banner-728-90
Oglas
menu
Nepridiprav je iz avtomata pri mozirski avtobusni postaji ukradel mesne izdelke v vrednosti 300 € in ob tem povzročil kar 3.000 € škode na avtomatu. (Foto: NK)  Nepridiprav je iz avtomata pri mozirski avtobusni postaji ukradel mesne izdelke v vrednosti 300 € in ob tem povzročil kar 3.000 € škode na avtomatu. (Foto: NK)

Pester konec tedna za policiste v SA-ŠA regiji


NK, 5.10.2020 19:40:00

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v minulem koncu tedna prejeli 808 klicev občanov. 211 od teh klicev je bilo interventnih. Ta konec tedna so bili v cestnem prometu posebej izstopajoči vozniki, ki so vozili pod vplivom alkohola.


 


OBRAVNAVANI DOGODKI V NAŠI REGIJI


V soboto v večernih urah so policiste občani obvestili, da na Kardeljevem trgu v Velenju ob kolesu leži moški. Šlo je za močno pijanega državljana Poljske. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel 1,05 miligramov alkohola v litri izdihanega zraka. Kolo, ki ga je vozil, je bilo ukradeno v Velenju in ga policija vrnili lastnici.


 


V Velenju so včeraj obravnavali voznika osebnega vozila, ki je v naselju vozil 111 kilometrov na uro. Vozniku so odvzeli vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.


 


V petek zjutraj so bili policisti obveščeni o vlomu v trgovino v Lučah. Storilec, ki je v trgovino vstopil skozi okno, je ukradel gotovino.


 


V večernih urah so bili obveščeni še o vlomu v trgovino v Solčavi. Storilec je iz prenosne blagajne ukradel menjalni denar. Škodo je lastnikom povzročil še s poškodovanjem okna in dvojnih vrat.


 


V nedeljo zjutraj so bili obveščeni o vlomu v avtomat z mesnimi izdelki v Mozirju. Storilec je ukradel za dobrih 300 € izdelkov. Okoli 3.000 € škode je povzročil s poškodovanjem avtomata.


 


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.