banner-728-90
Oglas
menu
Iskalci zaposlitev se lahko danes poslužujejo učinkovitejšega in hitrejšega iskanja prostih delovnih mest. (Foto: MM)  Iskalci zaposlitev se lahko danes poslužujejo učinkovitejšega in hitrejšega iskanja prostih delovnih mest. (Foto: MM)

Zavod za zaposlovanje prenovil iskalnik po prostih delovnih mestih


NK, 1.10.2020 10:26:00

Zavod za zaposlovanje je objavil prenovljeni iskalnik po prostih delovnih mestih, ki ponuja hiter, enostaven in pregleden prikaz najustreznejših prostih delovnih mest glede na interese posameznika. Prenovljeni iskalnik je kot ena izmed največjih baz prostih delovnih mest v Sloveniji vsem obiskovalcem spletne strani na voljo brez registracije.


 


Prednost iskalnika je, da iskalec zaposlitve pride do rezultatov samo z nekaj kliki. Omogoča izboljšano napredno iskanje na podlagi še več iskalnih kategorij, ki doslej niso bile na voljo. Ravno tako nadgrajuje iskanje po ključnih besedah z novo tehnologijo semantičnega iskanja, ki uporabniku ponuja razširjen seznam prostih delovnih mest.


 


Ena od novosti so tudi vidne pozitivne reference delodajalcev, ki so finalisti ali prejemniki ene od nagrad ali certifikata s področja zaposlovanja.


 


Iskalnik po prostih delovnih mestih je najbolj obiskana spletna rubrika ZZZS, saj ga uporabi več kot 80 % vseh obiskovalcev njihove spletne strani, to je v povprečju 20.000 posameznikov na dan. Prenovljeni iskalnik je dostopen na tej spletni strani.


 


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.