banner-728-90
Oglas
menu
(Foto: Barbara Zajc)  (Foto: Barbara Zajc)

Mercator podaril skakalno opremo za mlade upe SSK Ljubno


NK / SZS, 30.9.2020 8:06:00

Podjetje Mercator je v Planici podelilo posebno serijo Mercator smuči z vezmi ter skakalne čevlje. Skupaj so podelili 102 para smuči, 28 parov skakalnih čevljev in 33 parov vezi. Donacije so se razveselili tudi v Smučarsko skakalnem klubu Ljubno ob Savinji BTC.


 


NE PODPIRAJO LE A REPREZENTANCE, AMPAK VSE SKAKALNE KLUBE PO SLOVENIJI


Opremo je podelil predsednik uprave Mercator, Tomislav Čizmič: "Vlaganje v lokalno okolje in predvsem v mlade športnike je dolgoročna zaveza Mercatorja, saj lahko samo z odličnim delom v klubih zagotovimo razvoj in prihodnost skakalnega športa v Sloveniji. In predpogoj za odlično delo v klubih je seveda tudi oprema, ki bo klubom služila več sezon. Zato Mercator ne podpira le slovenske A reprezentance, temveč neposredno podpira skakalne klube po vsej Sloveniji."


 


"VSA OPREMA JE ŠLA DIREKTNO V KLUBE"


“To, kar je v Planici storil naš zlati sponzor, je, po mojem mnenju, zlata vredno. Predvsem zato, ker gre tu za klube, torej tudi za najmlajše člane klubov. Vsa oprema je šla direktno, neposredno v klube. Vemo, da se vsak prvi skok naredi na domači, manjši skakalnici. In ta prvi skok v izrednih pogojih lahko pomeni tudi dobitnika velikega kristalnega globusa, a vsaka stvar se začne na domačem dvorišču. Zato v odboru za smučarske skoke in nordijsko kombinacijo vlagamo posebno pozornost prav temu, da maksimalno pomagamo, ker vemo, da je situacija klubom v teh časih precej neprijazna. Vsak trening, vsako ukvarjanje z mladimi športniki, kjer sponzorjev takorekoč ni, pomeni kar velik strošek tako za starše kot za klube same. Na tem področju je Mercator, ko je s predsednikom uprave in njegovimi sodelavci osebno predal opremo najmlajšim v klubu, pokazal in dokazal kakšen odnos imajo do mladih tekmovalcev in to me izredno veseli. Kapo dol za dejanje, kakršno je bilo storjeno v Planici! Veselim se že nadaljnega, uspešnega sodelovanja,” je ob donaciji dodal še predsednik odbora za smučarske skoke in nordijsko kombinacijo, Ljubo Jasnič.


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.