banner-728-90
Oglas
menu
Pomurski sejem je v skrbi za zdravje razstavljavcev in obiskovalcev Sejem Agra preselil na splet. (Foto: pomurski-sejem.si)  Pomurski sejem je v skrbi za zdravje razstavljavcev in obiskovalcev Sejem Agra preselil na splet. (Foto: pomurski-sejem.si)

Prestižna priznanja na Pomurskem sejmu Vodi 902 in Mlekarni Celeia


Marija Lebar, 29.9.2020 8:55:00

V okviru Festivala dogodivščin, ki je na sejmišču v Gornji Radgoni tudi v živo spremljal Spletni sejem Agra, so bila podeljena priznanja ocenjevanj kakovosti pod sejemskim okriljem. Podeljena so bila v šestih kategorijah, v dveh od njih sta priznanja prejeli tudi podjetji z našega širšega območja. To sta Mlekarna Celeia Arja vas in Voda 902.


 


VODI 902 VELIKA ZLATA MEDALJA


Kot že vrsto let doslej se je v kategoriji sokov, brezalkoholnih pijač in embalirane vode visoko povzpelo podjetje Voda 902. Za vodo 902 z okusom bezga so dobili veliko zlato medaljo. Zlato je osvojila tudi njihova voda 902, s srebrom pa so bile nagrajene vode 902 z okusom breskve, zelenega jabolka, jagode ter pomaranče in limone.


 


voda902-agra2020


Voda 902 je osvojila veliko zlato medaljo. (Foto: FB Voda 902)


 


V PODJETJU VESELI PRIZNANJ


Direktor podjetja Voda 902 Matevž Zavolovšek je povedal, da se podelitve priznanj zaradi delovnih obveznosti niso mogli udeležiti. »Bili pa smo zelo veseli, saj ta priznanja potrjujejo naš trud in usmeritev v nenehno nadgrajevanje kakovosti. Priznanja pa so konec koncev tudi dobrodošla promocija naših pijač.«


 


voda-902-agra-2020


Visoka priznanja so osvojile tudi vode z okusi. (Foto: FB Voda 902)


 


VEČ ZLATIH, SREBRNIH IN BRONASTO PRIZNANJE


Še pred tem, ko se je programski svet konec junija odločil, da sejma Agra letos ne bo, so komisije ocenile prispele izdelke in objavile rezultate. Mlekarna Celeia, ki odkupuje mleko tudi od zgornjesavinjskih rejcev, je prejela tri zlate medalje za trajna mleka različnih vrst, tri srebrna priznanja za seneni sir in mlečne namaze ter bronasto priznanje za jogurt mlečne kraljice viljamovka.


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.