banner-728-90
Oglas
menu

Spremenjen režim dela v Zgornjesavinjskem zdravstvenem domu Nazarje


Nastasja Kotnik, 25.3.2020 19:36:00

V skladu z navodili Ministrstva za zdravje delo v Zgornjesavinjskem domu Nazarje od 23. marca 2020 do preklica poteka po spremenjenem režimu.


AMBULANTE DRUŽINSKE MEDICINE IN OTROŠKI DISPANZER


Ambulante delajo po rednem ordinacijskem času. Pokličete jih lahko za urejanje kakršnihkoli zdravstvenih težav. Tudi za naročanje na pregled otrok z okužbo zgornjih dihal lahko pokličete izbranega zdravnika. Preglede bodo po potrebi izvajali v akutni otroški ambulanti v Mozirju, kamor vas bo po presoji napotil vaš zdravnik. V primeru, da otrok potrebuje nujno medicinsko pomoč, je ta organizirana v Pediatričnem urgentnem centru v Splošni bolnišnici Celje. Preventiva pri otrocih do 6. leta starosti poteka kot doslej, če bo prišlo do spremembe termina, boste o tem pravočasno obveščeni.


REFERENČNE AMBULANTE


Delo v tej ambulanti je prestavljeno na kasnejše termine.


PATRONAŽNA SLUŽBA


Delo je omejeno na najnujnejše patronažne obiske. Patronažne sestre še naprej opravljajo nujno preventivo otročnic, dojenčkov in novorojenčkov.


FIZIOTERAPIJA


Delo je začasno prestavljeno na kasnejše termine.


ZDRAVSTVENO-VZGOJNI CENTER


Posvete po telefonu opravlja psihologinja, ki jo lahko kontaktirate preko elektronske pošte na tanja.povhe@zd-mozirje ali pokličete na 03 839 24 48 od 9. do 11. ure. Vse druge dejavnosti so prestavljene na kasnejše termine.


SPECIALISTIČNE AMBULANTE


Delo je začasno prestavljeno na kasnejše termine.


ZOBOZDRAVSTVO


Vse zobozdravstvene ambulante so za paciente zaprte, a so zobozdravniki še vedno na voljo za telefonski posvet vsak dan od 9. do 11. ure na telefonskih številkah vseh naših zobozdravstvenih ambulant. Pacienti, ki nujno potrebujejo pregled ali poseg, bodo napoteni v urgentno zobozdravstveno ambulanto v Splošno bolnišnico Celje.


DEŽURNA AMBULANTA


Dežurstvo je organizirano ob sobotah, nedeljah in praznikih od 7. do 21. ure v zdravstveni postaji v Mozirju. Izven tega časa lahko odrasli obiščete zdravnika v zdravstvenem domu v Velenju ali Žalcu, otroci do vključno 18. leta starosti pa v Pediatričnem urgentnem centru Celje. V primeru nujnega stanja pokličite dežurno ambulanto v Mozirju na 03 837 08 00 ali 112.


Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.