banner-728-90
Oglas
menu

Zdravnici v ZD Nazarje še vpisujeta nove paciente


NK, 16.9.2020 11:58:00

Zgornjesavinjski Zdravstveni dom Nazarje obvešča paciente, ki se še nimajo izbranega osebnega zdravnika, da sta zdravnici dr. Ljiljana Potkonjak Panić (splošna ambulanta 2) in dr. Sanja Kecman Prodan (splošna ambulanta 3) trenutno še prosti in vpisujeta paciente do zapolnitve mest.


 


Vse, ki si želite izbrati svojega osebnega zdravnika v Nazarjah, prosijo, da se čimprej osebno (z zdravstveno izkaznico) zglasite v izbrani ambulanti ter podpišete ustrezno listino. Vpis lahko uredi družinski član za celotno družino.


 


Obvestilo velja tudi za paciente zdravnikov, ki ne delajo več v ZSZD Nazarje, torej paciente dr. Pozniča, dr. Planka in dr. Podbregarjeve, saj prenos oziroma vpis pri novem izbranem zdravniku ni avtomatski.


 


UKREPI ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA KORONAVIRUSA ŠE VEDNO VELJAJO


V Zdravstvenem domu Nazarje še vedno veljajo določeni ukrepi. Predvsem je zelo pomembno, da se obiskovalci ne gibljejo prosto in brez zaščite po zdravstvenemu domu, saj s tem, če so slučajno kužni, ogrožajo ostale. Zato morajo pacienti, ki prihajajo v zdravstvene postaje, spoštovati naslednja pravila:


- vstop je še vedno možen samo za naročene paciente,


- pri vstopu morate nositi zaščitno masko,


- ob vstopu morate imeti izpolnjen vprašalnik.


 


Zdravstveno osebje vas bo povprašalo o namenu vašega obiska in vas podučilo o določenih postopkih in pravilih, ki ta trenutek veljajo v vseh zdravstvenih ustanovah po državi. V primeru kakršnih koli zdravstvenih težav obvezno najprej pokličite ambulanto osebnega zdravnika. 


 


Pred obiskom ambulante, morate nujno imeti izpolnjen vprašalnik za preverjanje zdravstvenega stanja. Vprašalnik lahko prenesete tukaj.


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.