banner-728-90
Oglas
menu
Finalistke izbora Miss Earth Slovenije so se zbrale v Kranjski Gori.  Finalistke izbora Miss Earth Slovenije so se zbrale v Kranjski Gori.

Celjanka Kristina Miler v finalu izbora Miss Earth Slovenija


NK, 15.9.2020 6:07:00

Ukrepi za preprečitev širjenja koronavirusa so letos spremenili marsikatero prireditev, med drugim tudi lepotno tekmovanje Miss Earth Slovenija. Prioritete tekmovanja Miss Earth so skrb za čisto okolje, zaščita narave, ekološke vrednote, nove okolju prijazne energije in pereči aktualni problemi, povezani z našim planetom.


 


Izbor lepotice, ki bo prejela ta laskavi naziv, bo tokrat potekal prek YouTuba. Kot so povedali organizatorji, bodo celoten finalni dogodek posneli in ga na Youtubu predvajali 21. septembra.


 


Med letošnjimi finalistkami je kar nekaj deklet iz Štajerske in okolice. Med njimi je tudi Celjanka Kristina Miler, ki je ocenjevalno žirijo navdušila na Talent Show-u v Kranjski Gori, na katerem je "zarepala" Eminemovo pesem "Without me".


 


Svoje protikandidatke je premagala v Poslovnem izzivu in EKO reviji. Pri prvem so se finalistke lepotnega izbora predstavile kot prodajne ambasadorke v Bauhaus in Merkur centrih po celi Sloveniji in predstavile Kinetic reactor. Zmago v izzivu EKO revija pa je Kristini prinesla obleka iz odpadnega tekstila in stekla.


 kristina-miler-naj-eko-obleka


Kristina Miler iz Celja je na izzivu EKO revija zmagala z obleko iz odpadnega tekstila in stekla.


 


»Za tekstilni del obleke sem uporabila posteljno pregrinjalo, za steklo pa kristale iz starih lestencev,« je dejala. Kot nam je še povedala, je z načrtovanjem obleke pričela že pol leta pred izzivom. »Vsak kristal na obleki je bil posebej odstranjen iz lestenca, očiščen in ročno prišit na obleko, ki mi je pomagala skrojiti sestra.«


 


Izbrana Miss Earth Slovenije bo našo državo zastopala na virtualnem svetovnem izboru Miss Earth 2020. Ta bo potekal na internetu od septembra do novembra z različnimi ocenjevalnimi dogodki. Vsako nalogo bo predstavnica svoje države posnela in poslala na ocenjevanje v Manilo na Filipine, kjer bo posebna ocenjevalna komisija ocenjevala poslane posnetke. Kot so povedali organizatorji, bo tudi nekaj javljanj v živo, predvsem za predstavitev države in njene predstavnice.


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.