banner-728-90
Oglas
menu
Plačana objava Fotodokumentacija podjetja Plastika Skaza  Fotodokumentacija podjetja Plastika Skaza

Pred nami je 5. Skazin dobrodelni tek OTROK OTROKU


Plastika Skaza, 17.9.2020 10:36:00

Organizatorji smo, situaciji navkljub, sklenili, da nas nič ne more ustaviti pri doseganju in risanju otroških nasmehov. Dobrodelni tek je namreč namenjen ravno njim – našim najmlajšim. Zato smo se odločili, da 5. Skazin tek OTROK OTROKU letos BO.


 


Za koga?


Hvala vsem, ki boste donirali, za vašo dobro voljo in dobrodelno srce. Tokrat gre celotna donacija na Medobčinsko zvezo prijateljev mladine Velenje, ki bo namenjena za nakup potrebščin in opreme za razvoj in izobraževanje socialno ogroženih otrok.


 


5 NOVOSTI NA LETOŠNJEM SKAZINEM TEKU


1. VIRTUALNI TEK


Z letošnjo virtualno različico bomo od 19. do 26.9.2020 tudi vam, dragi tekači, olajšali sodelovanje in donacije, hkrati pa bomo dobrodelni dogodek razširili na nacionalni nivo in omogočili čim širšo udeležbo. Ni več izgovorov, da na letošnjem teku ne bi mogli sodelovati. V tokratni virtualni verziji je sodelovanje še bolj dostopno in še bolj enostavno, kot zadnja leta. Vabljeni, da k virtualnemu teku vpišete svojega otroka in z njim sodelujete tudi vi. Izkoristite priložnost in ustvarjajte skupne športne trenutke, ki bodo otroku, ob misli, da ste storili nekaj dobrega za druge otroke, privabili nasmeh na obrazu in ga napolnili s ponosom.


 


2. DONACIJE S POMOČJO SMS SPOROČIL


Tudi tisti, ki se teka ne morete udeležiti, lahko letos donirate otrokom in pokažete svoje toplo srce.


 


Kdaj lahko donirate?


Od 14. do 30. septembra 2020.


 


Kako lahko donirate?


Za donacijo 1€ pošljite SMS sporočilo s ključno besedo OTROKOTROKU1 na številko 1919.


Za donacijo 5€ pošljite SMS sporočilo s ključno besedo OTROKOTROKU5 na številko 1919.


 


otrokotroku_FB objava_sms_donacija


(Fotodokumentacija podjetja Plastika Skaza)


 


3. DODATNA SKAZINA DONACIJA


Letos bo podjetje Skaza v dobrodelni fond doniralo dodatna sredstva, ki bodo odvisna od pretečenih kilometrov sodelujočih. Na ta način si kot podjetje želimo na družbeno odgovoren način dodatno prispevati otrokom.


 


Za več kot 10.000 km: Skaza donira dodatnih 1.000 €


Za več kot 15.000 km: Skaza donira dodatnih 1.500 €


Za več kot 20.000 km: Skaza donira dodatnih 2.000 €


 


Tecite skupaj z nami in podpirajte dobrodelnost. Ali nam bo letos uspelo preseči magično mejo pretečenih 20.000 kilometrov? Poskusimo! Mi se že veselimo aktivnih in športnih dni.


 


otrokotroku_FB objava_skaza_donacija


(Fotodokumentacija podjetja Plastika Skaza)


 


4. DONACIJA OD VSAKEGA NAKUPA V SPLETNI TRGOVINI


Družbeno odgovornost do lokalnega in državnega okolja bomo letos nadgradili tudi z našo spletno trgovino. Od vsakega nakupa v naši spletni trgovini v obdobju od 19. 9. do 26. 9. 2020 bomo darovali 1€, ki bo potoval v dobrodelni fond in tako povišal zbrana sredstva, namenjena otrokom.


 


5. IZZIV ZA SKAZINE ZAPOSLENE


Želimo si, da vrednote podjetja Skaza živijo tudi vsi naši zaposleni, zato smo si letos postavili izziv za zaposlene, s katerim bomo dokazovali našo pripravljenost do sodelovanja.


 


Vsi mi smo namreč otroci, le zbuditi ga je potrebno v globinah našega srca. Zakaj ne bi, torej, tudi zaposleni tekli? Za otroke gre!


 


V SKAZI VERJAMEJO, DA ZMAGAMO, KO SI POMAGAMO, ZATO DRUŽINE IZ VSE SLOVENIJE VABIJO, NAJ V TEDNU OD 19. DO 26. SEPTEMBRA OBUJEJO ŠPORTNE COPATE, UŽIVAJO V AKTIVNIH TRENUTKIH TER S TEKOM POMAGAJO OTROKOM V STISKI.


 


 


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.