banner-728-90
Oglas
menu
Lidlov logistični center Arja vas je letos prejel mednarodno priznan zlati certifikat LEED s področja trajnostne gradnje in delovanja. (Fotodokumentacija Lidl Slovenija)  Lidlov logistični center Arja vas je letos prejel mednarodno priznan zlati certifikat LEED s področja trajnostne gradnje in delovanja. (Fotodokumentacija Lidl Slovenija)

V Arji vasi zdaj centralno skladišče sadja in zelenjave za vse Lidlove trgovine


NK, 11.9.2020 8:52:00

Z mesecem septembrom je logistični center Lidla Slovenija v Arji vasi prevzel še eno pomembno funkcijo – postal je centralno skladišče za prevzem, komisioniranje ter odpremo sadja in zelenjave za vse Lidlove trgovine v Sloveniji. To funkcijo je do sedaj opravljalo Lidlovo partnersko skladišče v Avstriji, saj Lidlovo prejšnje skladišče v Komendi za tovrstne procese ni bilo dovolj prostorno.


 


Z logističnim centrom Arja vas, ki je letos spomladi prejel tudi mednarodno priznan zlati certifikat LEED s področja trajnostne gradnje in delovanja, so se Lidlu Slovenija odprle možnosti za samostojno oskrbovanje svojih trgovin. Novi procesi so prinesli tako dobro novico za slovenske dobavitelje, kot tudi kupce, Lidl Slovenija pa je zaradi tega tudi dodatno zaposloval.


 


lidl_arja_vas_sadje_in_zelenjava_pigac_si_2


V centralnem skladišču v Arji vasi zdaj odpremljajo sadje in zelenjavo v vse Lidlove trgovine po Sloveniji. (Fotodokumentacija Lidl Slovenija)


 


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.