banner-728-90
Oglas
menu
Pogled na tovarno BSH Hišni aparati Nazarje. (Foto: BSH Mediapool)  Pogled na tovarno BSH Hišni aparati Nazarje. (Foto: BSH Mediapool)

BSH Nazarje med finalisti izbora za nagrado tovarna leta 2020


Franci Kotnik, 7.9.2020 11:35:00

Podjetje BSH Hišni aparati Nazarje je eden od treh finalistov letošnjega izbora Tovarna leta. Strokovna komisija bo v zaključnem delu izboru presojala še proizvajalca žarometov in svetlobne opreme za avtomobile Hella Saturnus Slovenija in proizvajalca arhitekturnih svetil Intra lighting.


 


FINALISTI VLAGAJO V VSA KLJUČNA PODROČJA


V družbi KPMG poslovno svetovanje, ki je strokovni partner projekta Tovarna leta, so izbor finalistov pojasnili takole: »Finalisti so poleg uspešnosti poslovanja med podjetji v ožjem izboru za nagrado tovarna leta 2020 najbolj izstopali po tehnološki naprednosti proizvodnje, skrbi za trajnostni razvoj oziroma okolje ter skrbi za zaposlene. Tudi v letošnjem izboru se je pokazalo, da je treba kontinuirano vlagati v vsa ključna področja.«


 


ODLIČNI PROIZVODNI REZULTATI BSH HIŠNIH APARATOV


BSH Hišni aparati Nazarje so lani izdelali 567 tisoč samostojnih in vgradnih kavnih avtomatov srednjega in višjega cenovnega razreda ter 5,3 milijona malih gospodinjskih aparatov za pripravo hrane. Ob tem so za potrebe lastne proizvodnje in sestrskih tovarn na Poljskem in Kitajskem, kjer izdelujejo Boscheve avtomate za pripravo napitkov znamke Tassimo, izdelali še dober milijon mlinov za mletje kave. Najsodobnejšo tehnologijo uporabljajo pri izdelavi kavnih avtomatov, ki so najkompleksnejši izdelek v proizvodnem portfelju podjetja. Vsebujejo namreč tudi do 550 sestavnih delov, kar je polovica več, kot jih je v pralnem stroju.


 


ZMAGOVALEC ZNAN 15. OKTOBRA


Najboljše proizvodno podjetje v Sloveniji bo nagrado tovarna leta 2020 prejelo 15. oktobra na slovesnosti v Ljubljani. Gostitelj sklepnega dogodka bo družba Ljubljanske mlekarne, ki je nosilec priznanja tovarna leta 2019.


 


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.