banner-728-90
Oglas
menu
(Foto: luce.si)  (Foto: luce.si)

Ansambel Saša Avsenika bo v Krnici izvedel unikaten koncert


NK, 6.9.2020 8:16:00

Društvo za kulturno, družabno in športno dejavnost Gričar vabi na koncert Ansambla Saša Avsenika, ki se bo tokrat predstavil v intimni, akustični verziji. Nepozabne Avsenikove melodije bodo odmevale v idilični okolici domačije Gričar v Krnici pod Rogatcem. Koncert bo v četrtek, 17. septembra ob 19. uri.


 


Koncert ansambla Saša Avsenika z naslovom Intimno ni klasičen koncert, obljubljajo namreč neponovljivo glasbeno doživetje in preplet glasbenih uspešnic vseh treh Avsenikovih generacij.


 


Na koncertu poteka poleg glasbenih točk tudi pogovor med ansamblom in obiskovalci. V 10 letih mednarodnega delovanja, izvajanja približno 180 koncertov na letni ravni, se anekdot, trenutkov veselja pa tudi žalosti, kar nabere.


 


Sprejemali bodo tudi glasbene želje poslušalcev. Koncertni program ni klasičen, vnaprej pripravljen, ampak ga člani ansambla sooblikujejo s pomočjo obiskovalcev. Tako je vsak koncert iz serije Intimno unikaten.


 


Vabijo vas, da se jim pridružite na tem nekoliko drugačnem koncertu. Vstopnice lahko kupite v TIC Luče, telefon: 03/839-35-55, e-mail: tic@luce.si.


Delovni čas: Vsak dan med 9. in 15. uro. Cena vstopnice je 18 €. Število vstopnic je omejeno.


 


V primeru dežja bo dogodek prestavljen. Na dogodku bodo upoštevani vsi varovalni ukrepi Vlade RS o preprečevanju okužbe s Covid-19.


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.