banner-728-90
Oglas
menu
Ergonomski pripomoček za oporo in razbremenitev hrbtenice EASEBelt, ki ga razvija inovator Srečko Pisnik, navdušuje tudi v tujini. (Foto: STA)  Ergonomski pripomoček za oporo in razbremenitev hrbtenice EASEBelt, ki ga razvija inovator Srečko Pisnik, navdušuje tudi v tujini. (Foto: STA)

Inovacija Srečka Pisnika med desetimi najboljšimi v Kanadi


Štefka Sem, 4.9.2020 8:02:00

V Torontu v Kanadi se je s podelitvijo nagrad inovatorjem zaključil sejem inovacij iCAN 2020. Na njem je sodeloval zasebni raziskovalec s Krope Srečko Pisnik z inovacijo EASEBelt Dynamic MM. Z zlato medaljo v prvem delu sejma se je uvrstil v finale z možnostjo pridobitve prestižne nagrade. Njegova inovacija se je ob zaključku sejma uvrstila med deset najboljših inovacij, zaradi česar je nato prejel nagrado TOP 10.


 


PREDSTAVLJENIH 600 INOVACIJ


Prijavo in video inovacije (predhodno nagrajene in predstavljene na sejmih v Skopju in Moskvi) je za sejem pripravila Pisnikova hčerka Jasmina Pisnik, ki živi in dela v Kanadi. Na sejmu so sodelovali inovatorji iz 60 držav iz celega sveta. Predstavljenih je bilo več kot 600 inovacij, zato je uvrstitev EASEBelt Dynamic MM res izjemen uspeh. 


 


  

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.