banner-728-90
Oglas
menu
V prostem času Timi Zajc uživa v motociklizmu, tudi ogledu dirk Moto GP. (Foto: FB profil Timi Zajc)  V prostem času Timi Zajc uživa v motociklizmu, tudi ogledu dirk Moto GP. (Foto: FB profil Timi Zajc)

Timi Zajc se poleti rad vozi z motorjem in igra na harmoniko


NK, 2.9.2020 6:02:00

Timi Zajc je še tretje poletje zapored najboljši Slovenec v veliki nagradi FIS. Tudi na morju ni bil pri miru, užival je predvsem v adrenalinskih športih.


 


ZARADI SPREMENJENIH TEKMOVALNIH DRESOV JE MORAL SPREMENITI TEHNIKO SKAKANJA


»Ker v tem poletju ni veliko tekem, sem se odločil, da bom to obdobje izkoristil za preizkušanje opreme, ki se je zaradi na novo spisanih pravil nekoliko spremenila. Do začetka svetovnega pokala si želim namreč izbrati ustrezno, da ne bom s tem izgubljal časa takrat, ko bo šlo zares,« je pojasnil Zajc in priznal, da je z zmagama na preizkušnjah za slovenski pokal na začetku poletja v Mislinji in Kranju prijetno presenetil še samega sebe. »Na treningu nisem kazal, da bi lahko segel po vrhu. Toda očitno mi na tekmi uspe narediti preskok,« je razložil in glede nekoliko spremenjenih tekmovalnih dresov pristavil, da se v zraku zagotovo pozna razlika. Zaradi tega je moral malce spremeniti tehniko skakanja. »Občutek imam, da zdaj letim z višjo hitrostjo in lahko posledično manj jadram, kot sem prej,« je ugotavljal mladi as, član SSK Ljubno BTC.


 


UŽIVA V VOŽNJI Z MOTORJEM IN IGRANJU NA HARMONIKO


Ker letošnje poletje, kar zadeva tekem, po njegovem mnenju ni tako pomembno, je nekaj več pozornosti posvetil tudi svojim konjičkom. Še posebej uživa v vožnji z motorjem za motokros in igranju na harmoniko. »Konec julija, ko smo imeli prosto, sem se odpravil tudi na morje. Malo sem se sončil, plaval, se vozil z vodnim skuterjem … Uživam pač v adrenalinskih športih in težko sem dlje pri miru, tako da ne morem prav dolgo ležati na plaži,« je še povedal Zajc.


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.