banner-728-90
Oglas
menu
Zaradi povečane količine naročil so v Gorenju od 10. avgusta zaposlili že okrog 300 delavcev. (Foto: gorenjegroup.com)  Zaradi povečane količine naročil so v Gorenju od 10. avgusta zaposlili že okrog 300 delavcev. (Foto: gorenjegroup.com)

Zaradi rekordnih naročil Gorenje zaposluje v vseh tovarnah v Velenju


NK, 30.8.2020 6:24:00

Zaradi koronavirusa in njegovih vplivov so v Gorenju sprejeli številne ukrepe za prilagajanje nastali situaciji ter za dodatno krepitev poslovanja. Osredotočajo se na povečanje prodaje, pospešek spletne prodaje in e-poslovanja, spreminjajo poslovne modele, zmanjšujejo stroške in še naprej povečujejo proizvodno učinkovitost.


 


Ukrepi že dajejo dobre rezultate, saj imajo letos, ob siceršnjem običajnem povečanju naročil v tem delu leta zaradi sezonskosti proizvodnje, tako v drugi polovici leta rekordno količino naročil, več kot kdajkoli prej. Do konca leta so v primerjavi z lanskim letom naročila višja za vsak mesec za več kot 30%. V začetku naslednjega leta načrtujejo med 15 in 20-odstotno rast.


 


Zaradi povečane količine naročil so od 10. avgusta zaposlili že okrog 300 delavcev, zdaj pa jih nameravajo še dodatnih 250. Interesenti se lahko oglasijo neposredno Gorenjevi kadovski službi na telefonsko številko 03 899 1704 ali na pošljejo elektronsko sporočilo na group.hr@gorenje.com. Delovno razmerje bo sklenjeno za obdobje najmanj do konca tega leta.


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.