banner-728-90
Oglas
menu
>»Vožnja je bila solidna, z nekaj napakami,« je povedala Monika po osvojitvi novega naslova državne prvakinje. (Foto: Žiga Mikeli)  >»Vožnja je bila solidna, z nekaj napakami,« je povedala Monika po osvojitvi novega naslova državne prvakinje. (Foto: Žiga Mikeli)

Gorska kolesarka Monika Hrastnik državna prvakinja v gorsko kolesarskem spustu


Štefka Sem, 29.8.2020 8:35:00

Gorska kolesarka Monika Hrastnik je v Mariboru osvojila četrti zaporedni naslov državne prvakinje v gorsko kolesarskem spustu. Tekma je bila v skrajšanem programu, tako da se je odvila v enem dnevu.


 


NADALJEVANJE SEZONE SKROMNO S TEKMOVANJI


»Vožnja je bila solidna, z nekaj napakami,« je povedala Monika po osvojitvi novega naslova državne prvakinje in dodala, da je s prvo letošnjo dirko zadovoljna. Kar se tiče tekem svetovnega pokala so skoraj vse odpovedane, čaka še na odločitev, kaj bo z dirko v Mariboru. Svetovno prvenstvo naj bi se odvilo v Avstriji v oktobru.


 


Članov francoske ekipe Team Dorval AM, za katero tekmuje, ni videla že od marca, ko se je začela epidemija, zato jih že pogreša. Ker v Franciji poteka francoski pokal normalno, se je odločila, da gre na dve tekmi v Francijo in sicer v Bike park Metabief in Les Orres. Tam bo z ekipo tudi pripravila načrte za naslednjo sezono.


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.