banner-728-90
Oglas
menu
Kino pod zvezdami ob šumenju rek Drete in Savinje. (Foto: Barbara Rozoničnik)  Kino pod zvezdami ob šumenju rek Drete in Savinje. (Foto: Barbara Rozoničnik)

Miroljubni bojevnik pod zvezdami nočnega neba v Nazarjah


Barbara Rozoničnik, 29.8.2020 6:03:00

Grad ob sotočju z restavracijo in kavarno predstavlja idilično lokacijo v Nazarjah na stičišču rek Savinje in Drete. V sproščujočem večernem ambientu na zelenici ob grajskem poslopju je sobotni avgustovski večer popestrila filmska predstava na prostem.


 


OB KOZARCU PIJAČE IN V DOBRI DRUŽBI


Ob kozarcu ravno prav ohlajene pijače in v dobri družbi so si gostje restavracije Grad ob sotočju lahko ogledali film Miroljubni bojevnik (Peaceful Warrior). Kino pod zvezdami je bil kot del dodatne ponudbe gostinskega obrata že lansko leto dobro sprejet, po nekaj težavah s slabim vremenom pa so ogled filma na prostem pripravili tudi letos.


 


V PRIHODNJE GLASBENI IN KULINARIČNI VEČERI


Organizatorji dogodka obljubljajo, da se bodo tudi v prihodnje trudili za popestritev dogajanja v kraju ter za še več kulinaričnih, družabnih in glasbenih večerov. Letošnje omejitve, ki jih kroji epidemija novega koronavirusa, so jim sicer povzročile nekaj težav, a kljub temu pravijo, da so dokaj zadovoljni z izzidom sezone. 


 


 

Savinjske novice
Oglas
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.