banner-728-90
Oglas
menu
Kolesar se je pri padcu hudo telesno poškodoval. (Foto: Pixabay)  Kolesar se je pri padcu hudo telesno poškodoval. (Foto: Pixabay)

V Grušovljah hudo poškodovan kolesar, v Mozirju voznica brez vozniškega dovoljenja pozitivna na testu za droge


Nastasja Kotnik, 31.7.2020 9:30:00

Policisti so na območju Policijske uprave Celje v zadnjih 24 urah sprejeli 348 klicev, v 100 primerih je šlo za interventne dogodke. Obravnavali so 20 prometnih nesreč, od tega eno s hudimi telesnimi poškodbami, tri z lažjimi ter šestnajst z materialno škodo na vozilih in objektih.


 


Okoli devete ure zvečer so bili policisti obveščeni o prometni nesreči s hudimi telesnimi poškodbami. Do nesreče je prišlo na relaciji Grošovlje - Homec na območju Mozirja , kjer je zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča padel 44-letni kolesar. Pri padcu se je hudo telesno poškodoval. 


 


V Mozirju so imeli policisti v postopku 44-letno voznico osebnega avtomobila. Med postopkom so ugotovili, da je vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Z voznico je bil opravljen tudi hitri test na droge, ki je bil pozitiven, zato je bil odrejen strokovni pregled, katerega pa je odklonila. Policisti so ji zasegli vozilo, napisali pa bodo tudi obdolžilni predlog na sodišče.


 


 

Savinjske novice
Oglas
-->
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.