banner-728-90
Oglas
menu
Ureditev cestne infrastrukture in prestavitev avtobusne postaje ob regionalki pri Osnovni šoli Nazarje v teku (fotodokumentacija Občine Nazarje)  Ureditev cestne infrastrukture in prestavitev avtobusne postaje ob regionalki pri Osnovni šoli Nazarje v teku (fotodokumentacija Občine Nazarje)

Prenova prometne ureditve in avtobusne postaje pri Osnovni šoli Nazarje


Marija Lebar, 29.7.2020 6:00:00

Občina Nazarje je lani začela z aktivnostmi za ureditev cestne infrastrukture in prestavitev avtobusne postaje ob regionalki pri Osnovni šoli Nazarje. Za izvedbo projekta so potrebovali še soglasje Direkcije RS za infrastrukturo, ki so ga pozneje tudi pridobili.


 


Za izvedbo del ob šoli je najprimernejši počitniški čas, tako so z deli začeli konec junija. Izvajalec del je VOC, investitor pa občina. Dela vključujejo prestavitev in rekonstrukcijo avtobusne postaje ter novo izvedbo pločnika na tem območju. V sklopu del je še prestavitev prometne ovire na cestišču, nov uvoz k stari osnovni šoli in premestitev zapornice. Prav tako bodo izvedli novi uvoz na parkirne prostore pri Jakijevi hiši.


 


Dela morajo biti po pogodbi zaključena do konca počitnic. Občina Nazarje bo za projekt plačala okoli 31 tisoč evrov z DDV.


 

Savinjske novice
Oglas
-->
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.