banner-728-90
Oglas
menu
Med športniki manekeni, ki so predstavili kolekcijo oblačil za OI je bila tudi Mozirjanka Maja Mihalinec (v drugi vrsti desno). (Foto: www.alesfevzer.com)  Med športniki manekeni, ki so predstavili kolekcijo oblačil za OI je bila tudi Mozirjanka Maja Mihalinec (v drugi vrsti desno). (Foto: www.alesfevzer.com)

Maja Mihalinec s slovenskimi olimpijci predstavila kolekcija za OI v Tokiu 2021


Nastasja Kotnik, 27.7.2020 5:58:00

V teh dneh bi po prvotnih načrtih potekale Olimpijske igre v Tokiu, a je vmes posegla pandemija koronavirusa. Slovenski olimpijci, ki se bodo naslednje leto udeležili iger v Tokiu, so predstavili kolekcijo oblačil, v katerih bodo tekmovali. Med njimi je bila tudi atletinja Maja Mihalinec iz Mozirja.


 


Oblačila je oblikoval Sandi Murovec, ki je za portal RTVSlo povedal: ""Oblikovanje vsakokratne olimpijske kolekcije je inspiracija že sama po sebi. Gre za absolutno največjo športno manifestacijo, ki predstavlja multidimenzionalni višek vseh vpletenih. Poskušam najti prava razmerja med obliko, identiteto slovenskega športnika, navijačem, slovenskimi športnimi barvami, funkcionalnostjo in, če je le možno, tudi pridihom identitete prireditelja."


 


OI v Tokiu bodo potekale med 23. julijem in 8. avgustom 2021.


 

Savinjske novice
Oglas
-->
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.