banner-728-90
Oglas
menu
Alenka Korpnik je na turistični kmetiji Bukovje predstavila tradicionalne zgornjesavinjske specialitete - ajdnek, tokc in zgornjesavinjski želodec. (Foto: zajem zaslona, prispevek 24 ur)  Alenka Korpnik je na turistični kmetiji Bukovje predstavila tradicionalne zgornjesavinjske specialitete - ajdnek, tokc in zgornjesavinjski želodec. (Foto: zajem zaslona, prispevek 24 ur)

Zgornja Savinjska dolina predstavljena v informativni oddaji 24 ur


Nastasja Kotnik, 25.7.2020 9:35:00

 


V naši dolini se je mudila ekipa informativne oddaje 24 ur in posnela zanimiv video prispevek o zgornjesavinjskem turizmu.


 


Na terenu je bil novinar Miha Kranjc, njegov vodnik po dolini pa nihče drug kot Nejc Slapnik. Obiskala sta Kamp Menina, kjer ju je sprejel Jure Kolenc in zeliščni vrt pri gornjegrajski katedrali, ki sta ga predstavili Amanda Kladnik in Maja Žerovnik.


 


Za tem sta se družila še s patrom Karlom Gržanom, kulinarične razsežnosti Zgornje Savinjske doline pa sta odkrivala na turistični kmetiji Bukovje in v Hiši Raduha pri Martini Breznik.


 


nejc-slapnik


Nejc Slapnik iz Solčave je ekipi 24 ur predstavil navidez skrite kotičke naše doline, ki jih turisti ponavadi ne opazijo. (Foto: zajem zaslona, prispevek 24 ur)


 


Video prispevek si lahko ogledate tukaj.


 

Savinjske novice
Oglas
-->
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.