banner-728-90
Oglas
menu
Vozilo je priletelo na travnik, kjer je po obračanju obstalo na obrežju Savinje, voznik pa se je pri tem telesno poškodoval. (Foto: PGD Nazarje)  Vozilo je priletelo na travnik, kjer je po obračanju obstalo na obrežju Savinje, voznik pa se je pri tem telesno poškodoval. (Foto: PGD Nazarje)

Voznik prebil varnostno ograjo v Juvanju


Nastasja Kotnik, 20.7.2020 14:06:00

V Juvanju je 54-letni voznik osebnega avtomobila vozil preblizu desnemu robu vozišča. Pod vplivom alkohola je trčil v varnostno ograjo, drsel po njej in jo zaradi sile naleta prebil. Z vozilom je zapeljal preko škarpe, višine od treh do štirih metrov, in priletel na travnik, kjer je po trčenju in obračanju vozilo obstalo na obrežju Savinje. Pri tem se je voznik telesno poškodoval.


 


Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v Splošno bolnišnico Celje, kjer je ostal na zdravljenju. Ugotovljeno je bilo, da je imel 1,10 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Celju.


 


Gasilci PGD Nazarje so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, nevtralizirali razlite motorne tekočine in avto s tehničnim posegom zvlekli nazaj na cesto.


 


ograja


(Fotodokumentacija PGD Nazarje)


 

Savinjske novice
Oglas
-->
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.