banner-728-90
Oglas
menu
Karolina Kalan (levo) je v pogovoru s Sonjo Javornik predstavila nekatere zgodbe, ki bodo nasmejale bralce. (Foto: Goran Antley)  Karolina Kalan (levo) je v pogovoru s Sonjo Javornik predstavila nekatere zgodbe, ki bodo nasmejale bralce. (Foto: Goran Antley)

Avtentične zgodbe samohranilke s štirimi otroki


Marija Šukalo, 17.7.2020 19:31:00

V teh dneh je knjiga Diagnoza Blondinka dobila nadaljevanje, in sicer Diagnoza: blondinka 2. Avtorica humornih zgodb Karolina Kalan v njej opisuje različne življenjske situacije, v katerih se najde marsikatera ženska, ne samo blondinke. Na predstavitvi knjige v Ljubljani se je z avtorico pogovarjala Sonja Javornik.


 


NOVE AVTENTIČNE ZGODBE


Za delo avtorica meni, da je še bolj »blond« od prve in prinaša nove avtentične zgodbe samohranilke s štirimi otroki in nekaj kilogrami preveč. »Če bi morala opisati knjigo v enem stavku, bi dejala, da so kolumne mešanice Seksa v mestu, Razočaranih gospodinj in Dnevnika Bridget Jones,« je dejala Kalanova. Del zgodb je bil prvotno objavljen na njenem facebook profilu, kjer se oglaša praviloma ob nedeljah zvečer – če ni ravno na tinderju (aplikacija za zmenke).


 


PISANJE JE NJEN HOBI


Kalanova, ki je v otroštvu počitnice preživljala na Ljubnem ob Savinji, zase pravi, da ji je prav čas v naši dolini ob dedku in babici oblikoval v osebo, ki je postala. Novinarka, ki je poklicno pot pričela pri Delu, se danes posveča vodenju Območne obrtno-podjetniške zbornice Domžale, pisanje pa je njen hobi.


 

Savinjske novice
Oglas
-->
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.