banner-728-90
Oglas
menu
Zmagovalec Štefan Turk (levo) v družbi predsednika ŠD Gmajna Filipa Slokana. (Foto: Cvetka Pukart)  Zmagovalec Štefan Turk (levo) v družbi predsednika ŠD Gmajna Filipa Slokana. (Foto: Cvetka Pukart)

Štefan Turk zmagovalec Odprtega prvenstva občine Rečica ob Savinji v balinanju


FP, 17.7.2020 9:47:00

Odprto prvenstvo občine Rečica ob Savinji v balinanju so organizatorji Športnega društva Gmajna priredili že enajstič. Tokrat je bila udeležba najštevilčnejša, saj je poleg 16 moških nastopilo še pet žensk, tako da je bil organizator primoran premierno odigrati še super finale med zmagovalcema ženske in moške konkurence.


 


ZMAGA ŠMARŠKEMU VETERANU


Med ženskami je bila tudi tokrat najuspešnejša Ana Škrubej, med moškimi pa je po nekaj drugih mestih velik met uspel šmarškemu veteranu Štefanu Turku. Slednji je imel mirno roko in predvsem mirnejše živce tudi v super finalu in tako zasluženo osvojil veliki prehodni pokal.


 


DOBRA ORGANIZACIJA IN VISOK NIVO IGRE


Na podelitvi medalj in praktičnih nagrad, ki jo je opravil predsednik društva Filip Slokan, je bila izpostavljena dobra organizacija prireditve in visok nivo igre. Nedvomno pa veseli številna udeležba domačih sivih panterjev ter njihovih balinarskih kolegov iz Šmartnega ob Dreti in Nazarij. Prav to daje organizatorjem še dodatno motivacijo in vzpodbudo za vnaprej.


 


Savinjske novice
Oglas
-->
Savinjske novice
Oglas


logo-white-neg

Savinjske novice d.o.o.

Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje, T: 03 839 07 90, splet@savinjske.com
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelavo spletne strani in spletne trgovine)
sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.